Learn+from+the+Best%3A+de+70+beste+evenementen+van+Nederland
Nieuws

Learn from the Best: de 70 beste evenementen van Nederland

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - EventBranche.nl mag al een paar jaar de kar trekken van de Gouden Giraffe Event Awards. Dit jaar was dat anders dan anders, helaas konden we niet met honderden opdrachtgevers en eventprofs samen komen. Jammer, vooral omdat de live jurypitches met publiek Learn from the Best nu fysiek plaats kon vinden, maar dankzij NetworkTables konden we de 70 cases online voor de jury laten pitchen. De 70 eventvideo's zijn in te zien.

Binnen het online platform van NetworkTables konden niet alleen de 70 cases zich multimediaal presenteren, maar konden de experts uit de jury live hun vragen stellen. Onder het toeziend oog van ruim 200 belangstellenden lieten de merken en bedrijven nog maar eens zien wat een prachtvak vol impact wij hebben.

De jury is ondertussen drukdoende om de finalisten te benoemen. De casevideo's zijn ondertussen in te zien op Gouden-Giraffe.nl. Daar kun je ook meteen jouw stem uit brengen op het meest creatieve eventconcept (zowel binnen de RIVM-maatregelen als voor de fysieke events uit 2019). Dus laat je inspireren en stem:

>> Ga naar de 70 cases en stem op de publieksprijs

Voor alle inzenders is er 30 april bij DeFabrique een Drive Thru. Daar beleven de deelnemers in de auto of ze in hun categorie tot de finalisten behoren. Daarover binnenkort veel meer. Voor nu: pure inspiratie: 70 video's van prachtige evenementen uit 2019 en 2020. Van grote bekende merken, overheidsinstanties en andere bedrijven en organisaties. 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.