Last+minute+gratis+tickets%3A+Meet+Germany+Summit+net+over+de+grens
Nieuws

Last minute gratis tickets: Meet Germany Summit net over de grens

Verandering van perspectief is het motto van de MEET GERMANY SUMMIT 2023, die besluitvormers en experts uit de evenementenbranche in één netwerk samenbrengt. De finale van het roadshow-evenement vindt plaats in Noordrijn-Westfalen op 8 en 9 november. De roadshow stopt eerst in Düsseldorf en gaat dan verder naar Dortmund. En er zal veel sportieve actie zijn: Olympisch kampioen Heike Henkel en wereldkampioen voetbal Pierre Littbarski zullen er zijn.

Op 8 november stopt de MEET GERMANY Summit voor het eerst in de hoofdstad van de Nordrheinwestfalen deelstaat Düsseldorf. De evenementenlocatie voor het netwerkevenement: de RheinRiff Düsseldorf. De grootste surfhal ter wereld met onder meer een beachclub, bars, evenementenruimtes en werkruimtes voor conferenties en vergaderingen.

Twee impulsen tijdens MEET GERMANY Summit: mentale kracht, teamsucces, motivatie en leiderschap
Op de MEET GERMANY Summit in Düsseldorf kunnen deelnemers zich verheugen op twee topsporters. Heike Henkel is Olympisch kampioen, wereldkampioen, Europees kampioen en wereldrecordhouder hoogspringen. De Duitse Vrouwelijke Atleet van het Jaar zal spreken op de MEET GERMANY Summit in Düsseldorf met de nadruk op mentale kracht, motivatie en het bereiken van hoge doelen. Voetballegende Pierre Littbarski, wereldkampioen voetbal, winnaar van de DFB Cup, meestercoach in Japan en Australië, zal een lezing geven met de nadruk op teamsucces, motivatie, management en leiderschap. Bovendien doet Sven Ehricht (SPORT SPEAKER GmbH) verslag van zijn werk rond de sportieve, emotionele succesverhalen en geeft hij een vooruitblik op het Olympisch jaar 2024 vanuit het perspectief van de evenementenbranche. (foto: SportSpeaker)

De MICE-trends 2024 in Noordrijn-Westfalen
Veit Lawrenz van Tourismus NRW e.V. en Jens Ihsen van de Düsseldorf Convention bieden interessante inzichten en opwindende perspectieven op de huidige ontwikkelingen in de MICE-business met een focus op NRW. Deelnemers aan de MEET GERMANY Summit in Düsseldorf kunnen zich ook verheugen op interactieve formats zoals Warp Conferences en Mini BarCamps met actuele trends en interessante lessen.

Experts delen kennis over diversiteit, AI en social selling
Ervaren evenementenexperts zullen opnieuw aanwezig zijn op de MEET GERMANY Summit NRW en zullen hun kennis delen met bezoekers van het netwerkevenement. Karin Ruppert van de 'She Means' Community e.V. praat met Claudia Köhler-Dams, Corporate Vice President bij VOK DAMS wereldwijd over diversiteit, gelijkheid en inclusie bij evenementen. Ralf Neugebauer van Unusual Thinkers is toegewijd aan de AI-ervaring. Stijn Oude Vrielink behandelt het onderwerp 'social selling' met een focus op locatiemarketing. Last but not least zetten Diana Vespermann van Meeting Point Berlin en Michelle Caroline Speth van de Academie van de Toekomst zich in voor #FutureEvents.

Event-Destination Düsseldorf

BHG.BROICHCATERING is overigens verantwoordelijk voor culinair genieten op de MEET GERMANY Summit in Düsseldorf. Georg W. Broich en zijn team behoren tot de toonaangevende cateraars van Duitsland. Het bekroonde, traditionele bedrijf uit Düsseldorf scoort met baanbrekende foodconcepten. Na het FORUM bezoeken de deelnemers geselecteerde hotspots in Düsseldorf, waaronder de legendarische evenementenlocatie van de Naseband en de Plange Mühle FUENF, waar uit een monumentale tarwemolen een bijzondere evenementenlocatie is gecreëerd. 's Avonds nodigen de evenementenresidentie en horecakunst u uit voor een actieve netwerkavond in een historisch kader. Duurzaamheidsexpert Stefan Lohmann roept op tot 'Meet me. Vraag het aan mij. Challenge me.’ en presenteert de huidige stap van het initiatief ‘16 Steps to 2025 – for a climate-neutral event industry’. Het belicht actuele ontwikkelingen in de evenementenbranche en presenteert oplossingen voor een klimaatneutrale bedrijfsvoering.

>> BESTEL JE TICKETS MET DE CODE nextlive23 <<

Tweede stop: Dortmund
Dortmund, een evenementenbestemming die tot ver buiten de stadsgrenzen bekend staat als aantrekkelijke belevingslocatie. Evenementenplanners zijn van harte uitgenodigd om de bestemming te ontdekken met MEET GERMANY. Vanuit Düsseldorf wordt een busshuttle naar Dortmund aangeboden door mobiliteitspartner Hanse Mondial. De deelnemers leren meer over de ontwikkeling en voordelen van de veelzijdige regio van de MEET GERMANY-partner Economic Development Dortmund en maken kennis met geselecteerde locaties, waaronder Hotel Esplanade, de creatieve Dortmunder U (zie foto onder) of Phoenix des Lumières.

De TOP eindigt met de SLUITING in een huis met meerdere generaties: het Duitse Voetbalmuseum. Deze ontmoetingsplaats biedt wederom een ​​ideale gelegenheid voor uitwisseling over actuele ontwikkelingen en oplossingen.

6 goede redenen voor de MEET DUITSLAND Summit NRW

1. #Inspiratie

Twee topsporters brengen hun ervaring met frisse ideeën en energie voor uw bedrijf.

2. #Netwerken

Nieuwe, hoogwaardige zakelijke contacten breiden uw netwerk uit.

3. #Leren

Opfrisbeurt: Uw evenementen en uw onderneming krijgen waardevolle impulsen.

4. #Trends

Je krijgt intensief inzicht in de huidige trends in de evenementenbranche.

5. #Locaties

Je maakt persoonlijk en exclusief kennis met nieuwe evenementenlocaties.

6. #Na het werk

Je bent op de legendarische MEET GERMANY NIGHT in de evenementenresidentie.

 

Met NEXTLIVE en EventBranche.nl naar de MEET GERMANY Summit in NRW

De MEET GERMANY Summit komt op 8 en 9 november naar Düsseldorf en Dortmund. Wil je erbij zijn? NEXTLIVE en EventBranche.nl zijn de officiële mediapartner van MEET GERMANY. Wij nodigen u uit om ons te vergezellen naar de top. Met de actiecode nextlive23 kunt u er als onze gast gratis bij zijn. Zien we elkaar in Düsseldorf of Dortmund?

>> BESTEL JE TICKETS MET DE CODE nextlive23 <<

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.