LAST+CALL+%2D+Drie+waardevolle+online+kennissessies
Nieuws

LAST CALL - Drie waardevolle online kennissessies

EventBranche.nl biedt vrijdag 13 januari drie online kennissessies aan voor opdrachtgevers en organisatoren. Experts delen van 15.00 tot 15.45 uur hun kennis en bieden inspiratie, waar jij mee het weekend in kunt. Deze candy voor je brein is het perfecte besluit van de werkweek.

Er zijn drie verschillende sessies, waar je gratis bij kunt aanschuiven. Digitaal aanschuiven. Een van de kennissessies wordt verzorgd door Matthijs Otto (zie foto). Hij pleit al jaren voor een toekomstbestendige evenementenbranche. Evenementenorganisatoren zijn gewend om dure evenementen te organiseren om vervolgens zoveel mogelijk bezoekers op één dag bij elkaar te brengen. 

Always On Events

Matthijs Otto zegt dat de evenementenindustrie moet overschakelen naar 'Always On Events', waarbij leden het hele jaar door meerdere evenementen kunnen bijwonen als onderdeel van een community. Eigenlijk is dit hetzelfde als een groot congres, maar dan verspreid over tijdstippen die deelnemers het beste uit komen. Bezoekers worden leden en tickets worden abonnementen, dat is gebaseerd op hoe moderne consumenten content platforms zoals Netflix en Spotify gebruiken. Heb je interesse om deze sessie bij te wonen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog slechts twee plekken beschikbaar. Meld je hier aan.

Over de mindset van topsport

Rebecca Goei verzorgt op vrijdag 13 januari van 15.00 tot 15.45 uur de kennissessie 'Hoe de mindset van topsport bijdraagt aan het succes van jouw evenement!' Ondernemen is topsport. En van topsport weet Rebecca, werkzaam in het hart van de Nederlandse topsport, alles. Er is een groot aantal overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven. Hoe combineer je deze parallellen optimaal om jouw evenement tot een groot succes te brengen, bezoekers te inspireren en doelen te behalen? Rebecca Goei én special guest Edith Bosch ('s lands meest succesvolle vrouwelijke judoka) leggen je haarfijn uit hoe dat werkt en gaan graag de dialoog met je aan! Meld je hier aan. (Nog slechts 6 plekken).

Snel en flexibel opschalen met personeel

Snel en flexibel opschalen met personeel tijdens evenementen. Dat is het onderwerp van de sessie van Johan Haringhuizen van Temper. Ook deze sessie is op vrijdag 13 januari van 15.00 tot 15.45 uur. 

In de evenementenbranche heb je te maken met enorme piekmomenten waar je moet opschalen met je personeel. Temper kan een oplossing bieden. Temper bestaat sinds 2015 en is hét platform, waar je snel en flexibel duizenden freelancers kunt vinden die graag bij jou willen werken. Dit zonder afnameverplichtingen of vaste kosten. Organiseer zelf je flexibele schil online. Bepaal zelf de uurtarieven en voorwaarden, bepaal zelf de kandidaten die bij jou komen werken die zich aangemeld hebben op jullie klussen en bouw een pool op van favoriete freelancers. Aanmelden doe je hier. Nog 9 plekken beschikbaar.

Over de kennissessies

EventBranche biedt met regelmaat dit soort kennissessies aan. De online sessies zijn eenvoudig te boeken op het always on-platform van EventBranche.nl, in samenwerking met onze partner NetworkTables. Door je eenmalig te registreren ben je altijd op de hoogte van alles events en activiteiten, die wij als EventBranche.nl en EvenementOrganiseren voor jou organiseren. Is het voor jou of jouw bedrijf interessant om een dergelijke kennissessie te verzorgen voor opdrachtgevers en organisatoren? Heb jij waardevolle kennis om te delen? Schroom dan niet en informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar elin@eventbranche.nl.


 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.