Laatste+kans+om+in+te+schrijven+voor+opening+Appeltern+Garden+Events
Nieuws

Laatste kans om in te schrijven voor opening Appeltern Garden Events

Appeltern Adventure Gardens is een bekend fenomeen. Voorheen de Tuinen van Appeltern, trokken altijd al duizenden toeristen en nieuwsgierigen. Niet zo gek, want de prachtige groene en kleurrijke omgeving is een plaatje van een decor. Ook voor jouw volgende zakelijke event of bijeenkomst. Dat hebben ze zich ook in Appeltern bedacht, want Appeltern Garden Events lanceert zich dinsdag 3 oktober aan de zakelijke markt. Lezers van EventBranche.nl mogen hier gratis bij zijn.

Puur natuur, inspirerend groen, geen haast, volop tijd en aandacht voor elkaar in een professionele setting waar aan alles gedacht is voor jouw zakelijke activiteit, meeting of evenement. Klink dit als de unieke plek voor jouw event, festival, bijeenkomst, vergadering, heidag, team uitje, personeelsdag of jubileum? Kom dan op dinsdag 3 oktober om 14 00 uur kennismaken met de verrassende locatie van Appeltern Adventure Gardens! Dat het een bijzonder kick off event wordt staat buiten kijf. Niet alleen om de prachtige locatie en plek, maar ook door de samenwerking met gerenommeerd bureau Brand Connection en 100% NL.

  • Een verrassende ontvangst met wandeling door de tuinen naar de eerste event locatie De Buitenlucht
  • Opening onder het genot van een hapje en drankje
  • In een uur tijd maakt u een ronde langs de meest bijzondere event locaties in het park, uitdagende plekken voor break out sessies, leuke workshops en de gezelligste plekken voor een netwerkmoment, borrel of feestelijke activiteit
  • Netwerkborrel met live muziek, lekkere hapjes en drankjes, uitreiking van de prijsvraag en met een leuke attentie naar huis.
  • Om 17.00 uur sluiten we af
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.