Laatste+kans+Early+Bird+Gouden+Giraffe+nog+tot+en+met+8+april
Nieuws

Laatste kans Early Bird Gouden Giraffe nog tot en met 8 april

De Gouden Giraffe Event Awards 2024. De awards voor de allerbeste marketing- en communicatie events van Nederland. Grote multinationals, de allerbekendste merken, maar juist ook die totaal onbekende organisatie, de gedurfde gemeente, het kleine slimme bedrijf of het verrassende goede doel...ze gingen je allemaal al eens voor: naar huis met de enige echte Gouden Giraffe. En jij? Jij hebt nog t/m 8 april een early bird...dat geldt ook voor toegangskaarten.

De gouden langnek is het ultieme bewijs dat jouw bedrijf/organisatie snapt hoe mensen te raken en voor jouw bureau is een Gouden Giraffe Event Award helemaal goud waard...Of was jouw locatie de thuisbasis van de grote winnaar? Was jouw audiovisuele bijdrage doorslaggevend?

Tot en met 8 april kun je in ieder geval nog profiteren van de Early Bird. Voor de Gouden Giraffe Event Awards 2024 kun je inschrijven in één van de zes categorieen:

  • Categorie Beursdeelnames

Een beursdeelname is een stand of andere deelname van een bedrijf/merk/organisatie aan een bestaande beurstitel.

  • Categorie Brand Events

Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken middels een merkbeleving

  • Categorie Congressen & Kennisevents

Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.

  • Categorie Interne Events & Teambuilding

Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.

  • Categorie Relatie Events & Community Events

Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.

  • Categorie PR & Mediawaarde

Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc

Profiteer van de Early Birds:

>> Early Bird deelname met jouw beste event

>> Early Bird toegangskaarten

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.