LAATSTE+KANS%3A+Bestel+je+tickets+voor+de+BeachBrancheBarbecue
Nieuws

LAATSTE KANS: Bestel je tickets voor de BeachBrancheBarbecue

Ben je vergeten je kaarten te bestellen voor de BeachBrancheBarbecue? Het is een beetje last minute, maar je bent nog niet te laat. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor het feest der feesten voor de eventbranche. Ben jij er bij, maandag 4 juli, bij de BeachBrancheBarbecue op het strand van Scheveningen?

Het wordt maandag prima strandweer. Meer dan 400 professionals uit de eventbranche komen na twee jaar weer bijeen voor de BeachBrancheBarbecue georganiseerd door EventBranche.nl. Om 12.30 uur begint het feest bij Aan De Koot op het strand van Scheveningen.

Alles draait om het weerzien, elkaar weer ontmoeten en vooral om samen feest te vieren. 's Middags kan er gevolleybald worden met eeuwige roem en een prachtige beker als inzet. Het team van Grill'nSmoke steekt om 17.15 uur de barbecue aan. Deze profs bereiden heerlijke gerechten op houtgestookte smokers. 

Jennifer Cooke

Als de barbecue aangaat, start ook het feest. ATBookings presenteert een afwisselend programma met onder meer pianste Fleur, die vrijwel elk verzoeknummertje ten gehore zal brengen. Ook King Bee is van de partij en trakteert de feestgangers vast en zeker op de wereldhit 'Back By Dope Demand'. Jennifer Cooke zorgt voor energieke club met bekende vocalen. Ze stond onder meer op Tomorrowland en maandag 4 juli dus op de BeachBranchBarbecue. 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.