Kamperen+in+de+paddock+tijdens+de+F1+in+Zandvoort
Nieuws

Kamperen in de paddock tijdens de F1 in Zandvoort

Brullende motoren, walmende benzinedampen en verbrand rubber. De Formule 1 in Zandvoort staat weer voor de deur. Een moment waar ze bij Heineken lange tijd naar hebben uitgekeken. De creativiteit bij de bierbrouwer kende ook nu weer geen grenzen. Dit keer is het thema 'The Dutch Way'. En dat betekent kamperen met de CaraFan in de paddock.

Over beleving gesproken. Over anderhalve week slaat het Formule 1-circus met Max Verstappen zijn tenten op in Zandvoort. Na het waanzinnige feest van vorig jaar kijken honderdduizenden racefans reikhalzend uit naar het race-spektakel.

Voor die fans zet Heineken een caravan - of zoals zij het zeggen 'carafan' - neer in de paddock. Drie winnaars kunnen samen met vriendin of vriend een dagje kamperen in de paddock, tussen de teambazen en monteurs. Dan zit je echt met je biertje op de eerste rang.

In een campagne maakt voormalig Formule 1-coureur Giedo van de Garde potentiele kampeerders warm voor het avontuur. Wij bekijken deze spraakmakende campagne natuurlijk met een professionele bril. Jij natuurlijk ook, maar mocht je geinteresseerd zijn in hoe je dat plekje kunt bemachtigen, dan lees je hier meer.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.