Joyce+Wittelaar+volgt+Atty+van+der+Schoot+op+als+directeur+van+Voorfinancierings+en+Garantiefonds
Nieuws

Joyce Wittelaar volgt Atty van der Schoot op als directeur van Voorfinancierings en Garantiefonds

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) heeft per 1 januari 2024 afscheid genomen van Atty van der Schoot. Na ruim tien jaar de functie van directeur te hebben vervuld, geeft zij nu het stokje over aan Joyce Wittelaar.

Het VGF is geen onbekende voor Joyce Wittelaar. Zo deed ze in haar eerdere functies bij onder andere Incentive Travel Service en Rotterdam Partners, ruime ervaring op met onder andere de organisatie van congressen voor internationale farmaceutische bedrijven en diverse (medische) associatie congressen. Met haar werk als advisor External Affairs voor het Erasmus MC liet ze de branche achter zich, maar bouwde zij haar netwerk wel verder uit.

Als nieuwe directeur zal ze de komende tijd met alle betrokken partijen in gesprek gaan. Joyce: ‘Ik wil weten wat hun ervaringen zijn en of er bepaalde behoeften zijn waar we als VGF iets mee kunnen doen. Het feit dat ik al een aantal jaren buiten de branche zit, maakt dat ik met een frisse blik naar de zaken kan kijken. Maar mijn enthousiasme en passie voor de MICE-branche zijn nooit verdwenen. Ik vind het geweldig dat ik dat weer kan oppakken!’

Fonds voor organisatoren
Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF), een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBTC) en een twintigtal partijen uit de branche, heeft als doel Nederland op de kaart te zetten als bestemming voor meerdaagse internationale congressen. Het fonds is bedoeld voor organisatoren van een meerdaags, internationaal congres in Nederland en biedt een kosteloze, rentevrije lening en een garantstelling.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.