Jouw+voordelen+halen+uit+de+volgende+generatie+eventmanagers%3F
Nieuws

Jouw voordelen halen uit de volgende generatie eventmanagers?

Studenten van de Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort, organiseren donderdag 7 december het Relatiefestival. Tijdens dit evenement worden toekomst eventprofessionals in contact gebracht met het werkveld. "Maak kennis met praktijkgerichte studenten en stagiaires die in zichzelf willen investeren." (foto: HU Amersfoort)

"Wij, als Hogeschool Utrecht op locatie Amersfoort, nodigen je van harte uit voor het Relatiefestival, een uniek evenement dat de opleiding AD Eventmanager in de schijnwerpers zal zetten. Dit evenement voorziet in zowel informatieve als vermakelijke elementen over de toekomst van evenementen", aldus AD Eventmanager-studenten Patrick Boersma, Daphne Swartjes, Lodewijk Spijker en Renee Bakker, die het evenement organiseren.

Wat kun je uit het evenement halen?
Ontmoet diverse professionals uit de evenementenindustrie en vergroot je netwerk. Maak kennis met ambitieuze en praktijkgerichte studenten, en ontdek behulpzame stagiaires die graag in zichzelf investeren. Versterk je banden met de HU voor potentiële samenwerkingen en geniet van de heerlijke hapjes en drankjes.

De organisatie roept eventprofessionals en eventbedrijven op de brug tussen toekomstige collega's en werkveld te versterken en nodigt je daarom uit om naar het Relatiefestival te komen:

  • Wanneer: donderdag 7 december 2023, van 15:00 tot 18:00 uur
  • Waar: Hogeschool Utrecht Amersfoort, De Nieuwe Poort, 21
  • Meer informatie en aanmelden ovv Naam, Functie, Organisatie: daphne.swartjes@student.hu.nl 


Aanmelden kan tot dinsdag 5 december

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.