Josine+Verbeek+nieuwe+Managing+Director+van+D%26B+Eventmarketing
Nieuws

Josine Verbeek nieuwe Managing Director van D&B Eventmarketing

Een mooi verhaal bij één van de toonaangevende bureau van Nederland: D&B Eventmarketing. Binnengekomen als junior eventmanager, 18 jaar geleden en nu een directiefunctie. Josine Verbeek is sinds kort Managing Director bij D&B Eventmarketing in Hilversum.

Josine Verbeek ging na haar studies Bestuurskunde en Eventmanagement stage lopen bij EY, om vervolgens als junior eventmanager bij D&B Eventmarketing te beginnen. Ze ontwikkelde zich van Eventmanager naar Operationeel Directeur en nu dus Managing Director bij het eventmarketingbureau in Hilversum.

Samen met Creatief Directeur Jorryt van der Haar en Commercieel Directeur Ilka Timofei runt Josine de dagelijkse operatie van D&B Eventmarketing, dat sinds begin vorig jaar met het digital experience bureau FX Agency onderdeel uitmaakt van de Daymakers groep.

Oprichter en mede-eigenaar van D&B Eventmarketing Pieter Bas Boertje zal zich daarmee, samen met de oprichters Niels Janssen en Peter Zijlstra van FX Agency, meer gaan richten op de verdere groei en ontwikkeling van Daymakers, de bureaugroep die belevenissen en campagnes creëert waar de grenzen tussen live en digital verdwijnen. In het afgelopen jaar heeft Daymakers al een aanzienlijk aantal prachtige opdrachtgevers aan haar klantportfolio toegevoegd, waarmee de synergie van het samengaan bevestigd wordt.

Pieter Bas: “Josine is een mooi voorbeeld hoe medewerkers zich binnen ons bureau kunnen ontwikkelen, dat maakt me trots. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons ambitieuze MT met ons 39-koppige team onze loyale opdrachtgevers nog beter gaat ondersteunen met al hun uitdagingen.”

Josine: “In 2006 kwam ik voor het eerst bij D&B tijdens een relatie-ontvangst. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu mag ik met ons MT leiding geven aan de ambitieuze plannen van D&B. De afgelopen 18 jaar zijn voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar alle mooie en uitdagende projecten en plannen die voor ons liggen!”

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.