Iris+Havekes+verkoopt+aandelen+Louder%2E+brand+activation
Nieuws

Iris Havekes verkoopt aandelen Louder. brand activation

Iris Havekes heeft haar aandelen in Louder. brand activation verkocht aan haar zakenpartner Ivo van den Belt. Echter, Iris blijft als Client Service Director betrokken bij het bedrijf en zal haar functie met dezelfde toewijding en passie blijven uitvoeren.

Samen begonnen Iris en Ivo ruim 20 jaar geleden het bureau als event agency, en inmiddels is Louder uitgegroeid tot een full service creatief bureau voor marketing, communicatie en events. De keuze om te verkopen kwam voort uit de wens van Iris om ruimte te maken voor nieuwe kansen en ambities.
 
Het einde van het formele partnerschap betekent gelukkig niet het einde van hun vriendschap en samenwerking. In haar rol als Client Service Director blijft Iris voorlopig dus nog gewoon het vertrouwde gezicht naar buiten. 
 
Iris en Ivo hebben, bij deze dappere keuze van Iris, met oog voor elkaars toekomst samengewerkt aan een vlekkeloze overgang en overname. Ze kijken vol trots terug op het verleden, maar vooral vol vertrouwen en ambitie richting de toekomst.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.