Inzendtermijn+cases+Gouden+Giraffe+verlengd+tot+en+met+20+maart
Nieuws

Inzendtermijn cases Gouden Giraffe verlengd tot en met 20 maart

De deadline voor het inzenden van cases voor de Gouden Giraffe is twee weken verschoven van maandag 6 maart naar maandag 20 maart. "Het is enorm druk in de branche en we zien opdrachtgevers en organisatoren die graag mee willen qua tijd in de problemen komen. Graag willen we straks echt de allerbeste events een Gouden Giraffe toekennen. Vandaar dat we de inschrijvingstermijn hebben verlengd", aldus Robin van Leeuwen van de Gouden Giraffe.

Het aantal deelnemende cases gaat met rasse schreden richting de veertig. "Het aantal inschrijvingen komt overeen met onze verwachtingen. We merken dat iedereen erg druk is op dit moment. Er zitten nog veel cases in pijplijn en die dreigden buiten de deadline te vallen. Daarom hebben we de inschrijvingtermijn verlengd. Er kan nu worden ingezonden tot en met maandag 20 maart. Die datum is hard, want de jury heeft de tijd hard nodig alle cases te beoordelen", aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl, dat ook dit jaar weer verantwoordelijk is voor de organisatie van de verkiezing van de Gouden Giraffe Event Awards.

Publieksprijs

Van Leeuwen raadt inzenders wel aan om niet te wachten met inzenden tot de absolute deadline. "Vanaf maandag 13 maart openen we op de site van de Gouden Giraffe de stembus voor de publieksprijs. Alle inzendingen die dan ingeschreven staan, dingen mee naar de stem van bezoekers. Zend je na 13 maart in, dan mis je dus een aantal dagen waarop het publiek op jouw event kan stemmen."

Uitreiking

De Gouden Giraffes worden uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Kaarten voor dit schitterende event bestel je hier. Inzenden kan dus nog tot en met uiterlijk maandag 20 maart. Alle informatie over het inschrijven vind je hier. Aarzel niet, wordt onderdeel van de Gouden Giraffe Awards Show en wie weet wint jouw event zo'n fel begeerde Gouden Giraffe Award.

Lees ook deze artikelen over de Gouden Giraffe:

- Wie wint de Gouden Giraffe?
- De vijf grootste misverstanden over de Gouden Giraffe
- Dickens Festijn gaat voor Gouden Giraffe
- Printing Wonderland in de race voor Gouden Giraffe
- Pepsi MAX videomapping met live interactie

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.