Intersettle+vaste+partner+voor+tijdelijke+accommodaties
Nieuws

Intersettle vaste partner voor tijdelijke accommodaties

Het regelen van een tijdelijke locatie voor een event of huisvesting kan een heel gedoe zijn. Niet bij Intersettle. Dit bedrijf uit Beverwijk beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Het trackrecord staat vol kleine en grote events met grote namen als de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort en de TCS Amsterdam Marathon in het Olympisch Stadion om maar twee voorbeelden te noemen. Intersettle is zoveel meer dan alleen een tentbouwer. Reden genoeg voor een gesprek met Wouter Zick, algemeen directeur van Intersettle.

In dertig jaar tijd is er waanzinnig veel veranderd in het speelveld van tijdelijke huisvesting en ook bij Intersettle. In 1991 toen het bedrijf werd opgericht zag de evenementenwereld er totaal anders uit. Intersettle heeft altijd voorop gelopen met alle ontwikkelingen en mede daardoor ook alle stormen, zoals de financiële crisis in 2008 en de coronapandemie, doorstaan. Intersettle is uitgegroeid tot dé partner als het gaat om tijdelijke accommodaties voor evenementen, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijk meer ruimte.

Foto: Intersettle op een bijzondere locatie tijdens SAIL Amsterdam

Wouter Zick vertelt trots over de ervaring in het bedrijf. "We hebben een hecht team met loyale medewerkers, die al jaren werken voor Intersettle. Door alle ervaring breng je ze niet snel meer van de wijs en komen ze altijd met oplossingen. Die kennis delen we graag met onze opdrachtgevers. Een event organiseren is vaak spannend en intensief. Dan is het fijn als je een partner aan je zijde hebt die je kan adviseren en voorkomt dat je voor nare verrassingen komt te staan."

"Intersettle is geen prijsstunter. Verwacht bij ons kwaliteit!"

Geen evenement is hetzelfde, dat weten ze als geen ander bij Intersettle. Zick: "Elk event is uniek en vraagt om maatwerk. Ook hier is onze kennis en ervaring een groot voordeel. Voeg daar aan toe dat we snel en flexibel zijn, mede dankzij onze eigen ontwikkelafdeling en goed ge-oliede logistieke organisatie”.

Intersettle speelt in de Champions League als het gaat om tijdelijke accommodaties. Wouter Zick kan zich wel vinden in die kwalificatie. "We zijn zeker geen prijsstunter. Van ons mag je kwaliteit verwachten. En meer dan dat. De kwaliteit zit in het product, maar zeker ook in de dienstverlening. Met onze deskundigheid ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Wij nemen ze veel werk uit handen en dat scheelt tijd. Samenwerken met Intersettle is daarom altijd een goede investering."

Foto: Intersettle op Circuit Zandvoort

Innovatie en duurzaamheid
Om aan de top te blijven wordt er veel aandacht besteed aan innovatie, onder meer op het gebied van productontwikkeling en zeker ook duurzaamheid. Het bedrijf kan snel schakelen als dat nodig is, zonder concessies te doen aan kwaliteit. "Duurzaamheid is natuurlijk een breed begrip. Wij kijken onder meer naar het gebruik en hergebruik van materialen. De ontwikkelingen gaan snel en daarom is ook ons streven het elke dag weer een beetje beter te doen dan gisteren."

Intersettle biedt alles van stretch tenten tot een spiegeltent van meer dan 100 jaar oud en van VIP pagodes tot het paradepaartje de Vision Wings. Maar ook voor stijlvolle ALU paviljoens en nog veel meer is Intersettle de aangewezen partij. Voor elk event heeft Intersettle de oplossing. Check zelf maar op www.intersettle.nl.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.