Incentro+viert+jubileum+bij+Landal+Esonstad
Nieuws

Incentro viert jubileum bij Landal Esonstad

Wat is er mooier dan successen vieren? E-business bedrijf Incentro groeit als kool en bestaat inmiddels al 25 jaar. Reden voor een groot feest. Esonstad, het Friese vestingstadje van Landal GreenParks, werd voor die speciale gelegenheid afgehuurd. Ruim 400 gasten waren 'ready to party'.

Medewerkers van Incentro worden Incentronauten genoemd. Het zegt alles over de skills van deze mannen en vrouwen. Datzelfde geldt zeker ook voor het talent om te feesten. Reden dus om ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan eens flink uit te pakken op Landal Esonstad, een vakantiepark van Landal GreenParks.

Ontmoeten

Op de laatste vrijdag van september wachtte de gasten een warm welkom. Bij het betrekken van de accommodaties werden de Incentronauten verrast met een speciaal welkomstpakket. De stemming zat er gelijk goed in. Iedereen was namelijk blij elkaar weer te ontmoeten na een lange periode van thuiswerken. Met een hapje en een drankje werd het een geslaagde eerste dag.

Kenny B.

Het grote Incentro-feest was op zaterdag. Al lange tijd werd hier reikhalzend naar uitgekeken, met onder andere Kenny B. Het werd een groot feest op het sfeervolle Waeghplein in Esonstad, mede dankzij de samenwerking met onder andere Beleef Wad en Satis&Fy.

The Day After

The Day After - op zondag - werd er uitgebreid teruggeblikt op de geslaagde happening. Ook werd er volop gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden die Landal Esonstad biedt, zoals suppen, meezeilen met een traditionele botter, wadlopen en golfen op de Pitch en Putt baan op het park.

Tof feest

De medewerkers van Incentro kijken terug op een zeer geslaagd weekend. "Ze vonden het top georganiseerd. Alles zat ongelooflijk goed in elkaar, tot in de kleinste details. Het was een tof feest waar iedereen nog lang over na zal praten", aldus Renée Bruyn, Brand Manager bij Incentro.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.