Immersive+Tech+Week+biedt+blik+op+events+van+morgen
Nieuws

Immersive Tech Week biedt blik op events van morgen

De Doelen is in de week van 28 november tot en met 2 december het innovatieve hart van Rotterdam. Wil je zien welke nieuwe toepassingen straks ook de eventwereld gaan beheersen, dan wil je Immersive Tech Week niet missen.

Europa's toonaangevende - en meest holistische - evenement over immersieve technologie strijkt neer in De Doelen in Rotterdam. Immersive Tech Week 2022 is een vijfdaags festival vol met ervaringen, talks, VR, AR, XR, de metaverse, blockchain, NFT's en meer. Het event wordt georganiseerd door Stichting VRDays Europe in samenwerking met de Doelen, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, Creative Europe en anderen.

De ontwikkelingen in immersieve en andere technologieen, die een diepgaand effect op de wereld gaan hebben, gaan snel. Hoe gaan VR, AR en XR straks de events bepalen? Wat gaat de blockchain betekenen en welke toepassingen zijn er te bedenken voor NFT's bij evenementen? De Immersive Tech Week 2022 belicht de nieuwe technologieën vanuit alle hoeken.

Sprekers en thought-leaders

Het kennisevent is neergezet met een duidelijke missie: Het verenigen van de gemeenschap, het inspireren van creatieve geesten en het vooruit stuwen van het bedrijfsleven. Het programma is zeer uitgebreid. Het complete overzicht vind je hier. Er zijn rondetafelgesprekken, een Creator's Lab, een Playground waar je in de metaverse kunt springen en sessies van meer dan 150 internationale sprekers, thought-leaders, visionairs en experts, onder wie beleidsbepalers van Meta en tal van ondernemers en wetenschappers van universiteiten uit Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Barcelona en Leuven.

Ben je geïnteresseerd in wat deze immersieve en andere technologieën voor de toekomst van events kunnen betekenen, dan is een bezoek meer dan de moeite waard. Tickets bestel je hier.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.