Hogeschool+Utrecht+biedt+event%28managers%29+aan
Nieuws

Hogeschool Utrecht biedt event(managers) aan

'Voor onze tweedejaars studenten zijn we op zoek naar opdrachtgevers die de studenten een evenement laten ontwikkelen, uitvoeren en evalueren. Het gaat om een evenement dat in december 2021 plaats gaat vinden.'

'De studenten werken vanaf september in een team onder begeleiding van een coach aan de opdracht. Met onderdelen als een pitch, concept, guest journey, draaiboek en evaluatie', aldus de opleidingsmanager en docenten van de opleiding Eventmanager van het Instituut voor Associate Degree van de Hogeschool Utrecht.


Facts

  • Looptijd: 20 weken, start 3 september
  • Evenement: december 2021
  • Opleiding: Eventmanager van het Instituut voor Associate Degree van de Hogeschool Utrecht
  • Kosten: Mogelijk een vergoeding reisen printkosten van de studenten.
  • Voorwaarden deelname: De opdracht heeft betrekking op het volledig organiseren van een evenement.
  • Tijdsinvestering: Afhankelijk van omvang van evenement, minimaal vijf bijeenkomsten met de studenten.
  • Waarom dit project: De studenten werkend te laten leren en ervaren.
  • Opbrengst: Een evenement dat in de communicatie- en marketingactiviteiten van de organisatie past en effect heeft.

Belangstelling? Neem contact met ons op via onderstaand nummer of mail:

Contactpersoon HU:
Bart Vos
bart.vos@hu.nl


Wat kun je verwachten als opdrachtgever?

Een fantastische manier om met klanten, werknemers en relaties in contact te komen en te blijven is door middel van een evenement. Bij een evenement denken veel mensen direct aan grote publieksevenementen als Lowlands en de Uitmarkt maar er zijn veel andere mogelijke evenementen: een beurs, een productpresentatie, een teambuildingsof een relatiedag, een dinnershow, een congres of seminar en niet te vergeten een bedrijfsfeest. Dit kan live, online, hybride of volgens de richtlijnen van de 1,5 metersamenleving.

Een evenement geeft volop mogelijkheden om de doelstellingen van uw organisatie of bedrijf te realiseren. De resultaten zijn vaak opmerkelijk. Het organiseren ervan hoeft niet veel tijd of moeite te kosten. Onze studenten denken en werken graag mee aan het concept, de productie en organisatie van uw evenement.

Voor onze tweedejaars studenten zoeken we nog opdrachtgevers. Het studententeam dat uw evenement gaat organiseren wordt gecoacht door docenten van de Hogeschool Utrecht mét ervaring uit de branche.

Wat kunt u verwachten?
Een projectteam van vier gemotiveerde tweedejaars studenten Eventmanager die gedurende 6 maanden aan het evenement gaan werken. Tijdens deze maanden zijn zij natuurlijk wel regelmatig op de hogeschool om colleges te volgen die hen helpen om hun opdracht op een goede manier vorm te geven. Zo krijgen zij kennis en vaardigheden aangeleerd zoals het werven van klanten, begrotingen opstellen, het maken van een productieprogramma en nog veel meer onmisbare kennis en vaardigheden.

Het projectteam komt een aantal keer langs: ter kennismaking, voor de opdrachtbriefing en voor de feedback op hun plannen en vorderingen. Uiteraard blijft het laatste woord wat betreft invulling en uitvoering bij u als opdrachtgever. Na een aantal maanden voorbereiding vindt dan uiteindelijk het evenement plaats: de beurs, het bedrijfsfeest, het diner of dat nieuwe innovatieve online evenement!

Na een grondige evaluatie is het project ten einde: voor de studenten een leerzaam traject en voor u een mooie stap, met meetbaar resultaat.

Wat verwachten wij?
We verwachten dat u als opdrachtgever de studenten de mogelijkheid gunt om als eventmanager alle facetten van uw evenement te laten verzorgen. Een half jaar lang gaan zij aan de slag: in de eerste weken zullen zij bij de briefing kennis komen maken met u en de opdracht.

Na het maken van afspraken over uitvoering, verantwoordelijkheden, budgetten en dergelijke, is er in regelmatig contact en wordt u op de hoogte gehouden. Als opdrachtgever blijft u verantwoordelijk en blijft u het stuur in handen houden.

Alle werkzaamheden en activiteiten zijn erop gericht om eind 2021 een succesvol evenement plaats te laten vinden. Na afloop zal het team natuurlijk uitgebreid rapporteren en aangeven hoe effectvol het evenement is geweest.

Nieuwsgierig? Of ziet u mogelijkheden? Neem contact op:

Contactpersoon HU:
Bart Vos
bart.vos@hu.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.