Hoe+zorg+je+ervoor+dat+mensen+wel+luisteren%3F
Nieuws

Hoe zorg je ervoor dat mensen wel luisteren?

Live communicatie is ongelooflijk krachtig. Maar weinigen zullen deze bewering in twijfel trekken. We gaan er dan wel vanuit dat de zender beschikt over de juiste technieken en vaardigheden. En daar gaat het in de praktijk nog wel eens mis. Julian Treasure heeft een kist vol met tips en trucs om ervoor te zorgen dat mensen wel naar je luisteren.

Julian Treasure kun je met een gerust hart een geluids-goeroe noemen. Op eenvoudige wijze laat hij geluid spreken om de boodschap krachtig over te brengen. Zoals hij technieken beschrijft en uitlegt, zou iedereen de kunst eigen moeten kunnen maken. En dat is verdraaid handig als je meer wilt bereiken met je communicatie. Het maakt niet uit of het gaat om het leiden van een vergadering, het houden van een voordracht of het voeren van een verkoopgesprek. Met de tips en trucs van Julian Treasure heeft jouw boodschap meer impact.

De onderstaande video is op het moment van schrijven bijna 32 miljoen keer bekeken. Zelden is het impact meegeven door middel van je stem zo helder en toegankelijk uitgelegd. Doe vandaag al je voordeel met de praktische tips van deze grootmeester op het gebied van geluid. Meer impact met live communicatie begint hier.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.