H%C3%A9man%2FBloembloem+Inspiration+Days
Nieuws

Héman/Bloembloem Inspiration Days

Wat decoratie allemaal kan doen voor je evenement. Je ziet het tijdens de Héman/Bloembloem Inspiration Days op donderdag 9 en vrijdag 10 februari. Twee dagen kun je je laven aan een onuitputtelijke bron van inspiratie in het Warehouse of Wonders in Amsterdam-Duivendrecht.

Héman/Bloembloem houdt op donderdag 9 februari en op vrijdag 10 februari de Inspiration Days. Op beide dagen kun jij als eventprofessional inspiratie opdoen in het ruim tienduizend vierkante meter tellende magazijn, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Warehouse of Wonders. Via verschillende routes door het pand neemt Héman/Bloembloem de bezoeker mee in het orderproces en langs tyal van inspirerende, out-of-the-box showrooms.

Inspiration Days

Door de pandemie konden de Inpsiration Days de afgelopen jaren niet doorgaan. Maar dat betekent niet dat zestil hebben gezeten bij Héman/Bloembloem. Er is volop geïnvesteerd in nieuwe artikelen en concepten: van servies tot keukenapparatuur en uiteraard in vernieuwende ideeën op het gebied van eventstyling. De Inspiration Days brengen je op 9 en 10 februari helemaal weer up-to-speed als het gaat om decoratie en eventstyling. 

Meld je aan en kom naar de Inspriation Days op 9 en 10 februari, beiden dan van 11.00 tot 18.00 uur. Héman Horecaverhuur vind je aan de Joan Muyskenweg 34, Amsterdam-Duivendrecht. Aanmelden doe je door te klikken op onderstaande banner.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.