Hans+Steenbergen+over+events+en+food%3A+van+purpose+tot+trends+en+ontwikkelingen
Nieuws

Hans Steenbergen over events en food: van purpose tot trends en ontwikkelingen

EVENTBRANCHE LIVE THE NEXT EVENT - De Mauritskazerne in Ede is op maandag 30 mei in twee dagdelen het epicentrum van de wereld van live communicatie en experience marketing. In de ochtend tijdens The Next Event, waar louter opdrachtgevers van merken, bedrijven en organisaties aanwezig zijn en in de middag waar de branche zelf te gast is, spreekt food-filosoof Hans Steenbergen.

Steenbergen is de autoriteit en visionair op het gebied van foodtrends. Hij neemt tijdens The Next Event merken en bedrijven mee in purposemarketing: 

Merken en bedrijven zijn steeds meer bezig met betekenisvolle marketing. Op hun eigen evenementen willen ze dan ook graag laten zien dat ze het beter doen dan voorheen.

Hans Steenbergen is een awardwinnende trendwatcher, journalist, maar boven alles visionair en bevlogen spreker als het gaat over food, horeca en hospitality. Als Steenbergen spreekt boeit hij de aanwezigen, neemt ze mee in de toekomst en schudt op en wakker. Hij is een geboren spreker en verhalenverteller en koppelt foodtrends en zijn gastvrijheidsvisie aan tal van maatschappelijk en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij daarom ook wel de foodservice-filosoof genoemd.

Laat je middenin de foodvalley, in de Mauritskazerne, meenemen en inspireren door Hans Steenbergen:

Opdrachtgevers:

>> Ben je opdrachtgever? Meld je dan aan voor The Next Event op 30 mei

Branchegenoot

>> Ben je branchegenoot, eventprofessional? Meld je dan aan voor EventBranche LIVE op 30 mei

 

Meer over Hans Steenbergen:
Hans heeft tal van seminars, congressen en workshops geleid waarin hij zijn kennis over foodtrends deelt. Een van de opvallende kenmerken is dat Steenbergen foodtrends koppelt aan tal van maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij wel de ‘foodservice-filosoof’ genoemd.

Hans is als neerlandicus afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de minoren filosofie en filmkunde. Hij trad, na werkzaam te zijn geweest als redacteur bij de Wereldomroep en het NOS-journaal, in 1993 in dienst bij Misset Horeca, onderdeel van uitgeversconcern Reed Elsevier. Hij is 11 jaar hoofdredacteur geweest van de hospitality titels Misset Horeca, Misset Hotel, Misset Restaurant, Misset Café, Misset Catering en de website Missethoreca.nl.

Hans heeft duizenden ondernemers en managers geïnterviewd in binnen en buitenland en evenzovele food en hospitalityconcepten bezocht. Hij heeft de laatste tien jaar met zijn compagnons trendsafari’s gemaakt naar onder meer Berlijn, Hamburg, Londen, Parijs, Brussel, Antwerpen, Madrid, Istanbul, Kopenhagen, New York, Singapore, Shanghai, Tokio, Ho Chi Minh City, Vancouver, Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Tel Aviv, Lima, Kaapstad, Dubai. Hans adviseert nationale en internationale foodservicebedrijven en hotelketens over onderwerpen als innovatie en toekomstige strategie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.