Grondleggers+van+de+eventbranche+aan+het+woord+%282%29%3A+Frank+Wentink
Nieuws

Grondleggers van de eventbranche aan het woord (2): Frank Wentink

De Gouden Giraffe Event Awards 2023 van april dit jaar vertelde het verhaal van de evolutie van ons vak. Van de holbewoners die de grotwand gebruikte als presentatietool, tot live communicatie en experience marketing. Om te duiden hoe ooit een complete branche ontstond, kwamen Arjan van Dijk, Frank Wentink en Janine Dechesne aan het woord in het prachtige decor van de TheaterHangaar. In deel 2 van de grondleggers, Frank Wentink: "Draaiboeken en check, check, dubbelcheck."

Frank Wentink nam de honderden bezoekers in de TheaterHangaar in Katwijk tijdens de awardshow van de Gouden Giraffe Event Awards mee naar de professionalisering van onze branche. Dat deed Wentink door de eventcollega's mee te nemen naar enkele tientallen jaren geleden. "Ik was al snel het lachtertje van het vak, want die Wentink uit Spanje, die werkte met draaiboeken. Maar die draaiboeken maak je uit respect voor de opdrachtgever. Daarom was André Hazes bij ons ook altijd op tijd. Dat is professioneel."

En wie denkt dat één der grondleggers van de wereld van business events niet meer actief is...fout! Frank Wentink komt gewoon weer met een dinnershow. "Ik ben 76 maar we zijn opnieuw begonnen, in Studio 21 met de mooiste en grootste dinnershow van Nederland: Dinnershow Grandeur."

Eerder in de serie Grondleggers van de eventbranche aan het woord:

- Arjan van Dijk: "Een event duurt 4 uur en 25 jaar later beleef je er nog plezier aan"

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.