Gouden+Giraffe+Publieksprijs+%2D+nu+al+meer+dan+3200+stemmen
Nieuws

Gouden Giraffe Publieksprijs - nu al meer dan 3200 stemmen

De Gouden Giraffe heeft de stembus nog maar net geopend en nu al is er door 3200 mensen een stem uitgebracht. Dat belooft nog wat voor de komende dagen. In totaal strijden de beste 43 events van Nederland om de Gouden Giraffe Event Awards. De publieksprijs wordt bepaald door jou! Heb je nog niet gestemd? Laat weten welk van de events jij het meest creatief vindt.

De jury van de Gouden Giraffe Event Awards bestaat uit onafhankelijke deskundigen en experts. Voor de Gouden Giraffe Next Generation wordt toegekend door de aanstormend talant van de event-opleidingen in ons land. Bij de toekenning van deze awards spelen diverse criteria een rol, waarbij het vooral draait om impact. Dat is anders bij de Gouden Giraffe Publieksprijs. Daar wordt het publiek gevraagd de events te beoordelen op creativiteit.

Laat je stem horen

Stemmen doe je op deze pagina. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende cases. Iedereen kan eenmalig een stem uitbrengen. Doe dit wel voor het eind van de maand, want op 1 april - geen grapje - sluit de stembus.

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Jij kunt hierbij aanwezig zijn. Een ticket kost slechts 125 euro per persoon. Je bent dan welkom tijdens het middag- en avondprogramma, inclusief lunch, diner en drankjes. Dat alleen al is de meer dan de moeite waard ...

Het programma

Tijdens het middagprogramma krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de beste events van Nederland. De cases worden gepitcht voor publiek en jury. Voor iedereen die ook maar iets heeft met live communicatie en experience marketing een geweldige mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen van de besten in ons vak. 'Learn from the best' noemen wij dat.

De uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards is de hoofdmoot van het avondprogramma. Dat gebeurt tijdens een bijzondere, impactvolle awardshow. De locatie - De TheaterHangaar in Katwijk - is alleen al een reden om naar de uitreiking te komen. Maar er zijn nog zoveel meer reden om aanwezig te willen zijn op deze bijzondere dag. Stel niet uit tot morgen als je vandaag al tickets voor 3 april kunt aanschaffen. Je weet maar nooit.De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.