Gouden+Giraffe+Event+Awards%3A+voorinschrijving+met+Early+Bird
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards: voorinschrijving met Early Bird

Aan alle bureaus, organisatoren, marketeers en communicatieprofessionals die in 2023 een uitzonderlijk goed evenement hebben georganiseerd: zet jouw event in de spotlights en ding mee naar een Gouden Giraffe Event Award. Vul de voorinschrijving in en profiteer van de Early Bird.

De Gouden Giraffe Event Awards worden medio mei 2024 uitgereikt. Dat is het moment om jouw event, jouw live communicatie en/of experience marketing project in de spotlights te zetten. Niet alleen laat je daarmee zien hoe jouw merk, bedrijf of organisatie weet hoe mensen te raken, te verbinden, te engagen of van een live impuls te voorzien, maar je maakt ook nog eens kans op de felbegeerde Gouden Giraffe Event Award. Klik op onderstaande button en profiteer van de winterse Early Bird:

De Gouden Giraffe Event Awards manifesteert zich als impact award. Het draait uiteindelijk allemaal om de effectiviteit: wat heeft het event, het live project en traject gedaan voor jouw merk, bedrijf of organisatie? Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een belangrijke rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)? Je kunt meedingen in de volgende categorieen:
‚Äč
Categorie Beurzen en Beursdeelnames
Events die op de meest impactvolle manier aanbieders en afnemers van een bepaald product/dienst, of binnen een bepaalde branche, met elkaar in contact brengen. Hier kunnen dus zowel beursconcepten als beursdeelnames een gooi doen naar de award.

Categorie Brand Events
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken middels een merkbeleving

Categorie Congressen & Kennisevents
Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.

Categorie Interne Events & Teambuilding
Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.

Categorie Relatie Events & Community Events
Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.

Categorie PR & Mediawaarde
Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc

Prijzen van de buitencategorie
Deze prijzen zijn categorie overstijgend. Bij inschrijving van jouw eventproject/case ding je automatisch mee in deze categorieen:

Gouden Giraffe Next Generation Award
De jeugd heeft de toekomst. Met welke frisse blik kijken studenten naar live communicatie en experience marketing? Wat kunnen de huidige professionals leren van de beloften van de toekomst? Een jury met studenten van vijf gespecialiseerde eventopleidingen nemen alles cases onder de loep en kiezen een winnaar.

Gouden Giraffe Publieksprijs meest creatieve eventconcept
Bij de Gouden Giraffe-verkiezing heeft het publiek ook een stem. De jury bekijkt de cases door de eigen onafhankelijke, deskundige bril, waarbij effect en impact een belangrijke rol spelen. Het publiek wordt gevraagd de cases vooral te bekijken op creativiteit. Welke inzender vindt het niet lekker om ook door het publiek erkend te worden? Welke case blinkt uit in creativiteit en gaat er in mei 2024 vandoor met de Gouden Giraffe Publieksprijs?

Groene Giraffe meest duurzame concept 
2023 Was het jaar van Duurzaam LIVE Contact. Daarom introduceerde de Gouden Giraffe een nieuwe award: De Groene Giraffe duurzaamheid award, de prijs voor het meest duurzame evenement van Nederland. In 2024 is er geen weg meer terug en wordt duurzaamheid van groot belang voor ieder event en ieder live project. Welk bedrijf, welk merk of organisatie wist een event zo te organiseren dat het de Groene Giraffe verdient!

Gouden Giraffe meest innovatieve oplossing
Nederland is toonaangevend in de wereld als het gaat om live communicatie en experience marketing. Om ook in de toekomst in de top te kunnen blijven meedraaien is innovatie van groot belang. Wie durfde van het gebaande pad te gaan en vond een briljante innovatieve oplossing? Wie wint de tweede Gouden Giraffe Innovatie Award?
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.