Gouden+Giraffe+Event+Awards+jury+compleet+met+Leonie+Brunekreef+eventmanager+AFAS
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards jury compleet met Leonie Brunekreef eventmanager AFAS

De Gouden Giraffe Event Awards 2024 heeft al 20 prachtige ingeschreven cases. Tot en met 15 maart is er nog een early bird van kracht. Dus wil jij eind mei op het podium van ons vak een gouden giraffe in ontvangst nemen? Doe dan mee. In de tussentijd is onze jury aangevuld tot 20 eventhelden. Als laatste sluit Leonie Brunekreef, manager events en theater bij AFAS Software aan. "Live is essentieel voor je merk."

Met Leonie Brunekreef namens AFAS Software heeft de Gouden Giraffe 20 echte experts in haar jury. Zij zullen eerst online de cases beoordelen en op de dag van de awardshow tijdens de live jury sessies Learn from the Best nog extra vragen stellen aan de merken, bedrijven, organisaties en hun bureaus.

Leonie, kun je ons vertellen waar je in jouw functie als manager events & theater bij AFAS verantwoordelijk voor bent?

"Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle evenementen die bij AFAS plaatsvinden samen met team Events en Theatertechniek, en verantwoordelijk voor gebouwbeheer en beveiliging. Wij hebben een theater met 800 stoelen, een atrium, 5 auditoria en een studio en elke dag is er overal in het pand wel iets te doen. Het kan zijn dat we de ruimtes zelf inzetten voor een event of we fungeren als evenementenlocatie."

En welke rol live en events daarin spelen?

"Ik ben de hele dag door met evenementen bezig! Het leuke ervan is de combinatie van evenementen die we zelf organiseren vanuit AFAS Software, en de faciliterende rol die we hebben als evenementenlocatie en theater. Wij kunnen onze klanten beter helpen doordat we zelf weten hoe het is om te organiseren, en onze klanten leren ons ook een hoop in hoe zij hun evenement bij ons organiseren."

Wat is volgens jou de kracht van live communicatie en marketing events?

"Ik ben er 100% van overtuigd dat live ontmoeten essentieel is voor je merk, zeker in B2B. Je laat daarmee de mensen achter het merk zien en geeft het een gezicht en gevoel."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.