Gouden+Giraffe+Event+Awards+2023+in+de+TheaterHangaar
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2023 in de TheaterHangaar

Het is al geruime tijd misschien wel één van de meest bekende locaties van Nederland: de TheaterHangaar. Het ongekende succes van de Soldaat van Oranje - De Musical, zorgt ervoor dat heel Nederland weet wat voor een gouden eventlocatie de TheaterHangaar is. Daarom zijn wij als EventBranche.nl / EvenementOrganiseren.nl extra trots dat het hoogtepunt van het eventjaar in Katwijk plaatsvindt: TheaterHangaar is namelijk de locatie voor de Gouden Giraffe Event Awards op maandag 3 april 2023.

Namens de Gouden Giraffe Event Awards-organisator EventBranche.nl / EvenementOrganiseren.nl kan Robin van Leeuwen zijn enthousiasme bijna niet voor zich houden: "Dit is een geweldige locatie voor de Gouden Giraffe. Juist nu. We komen uit een bizarre tijd. De vorige Gouden Giraffe was nog online, met een drive thru om de finalisten bekend te maken. En nu? Nu komen we met honderden merken, bedrijven en eventprofessionals samen in de TheaterHangaar." 

Ook het team van TheaterHangaar is blij met de samenwerking. "April een echte feestmaand. Op 30 april bestaan zowel de productie als de Hangaars 12,5 jaar. Het tienjarig bestaan hebben we niet kunnen vieren, dus hadden we al een goede reden om uit te pakken. Met de Gouden Giraffe Events Awards is het in april dus dubbel feest", aldus Noortje Breijder van TheaterHangaar & Hangaar2.

Het programma voor maandag 3 april 2023, de dag dat de awards uitgereikt worden is vertrouwd, boeiend, vol inspiratie en nieuwe inzichten. "Voor dat we naar de awardshow gaan, zullen we die dag weer Learn From the Best organiseren. In de naastgelegen Hangaar2 wordt live voor jury en publiek gepitcht en kun je de beste live communicatie en experience marketing van Nederland van binnen en buiten bekijken." 

Binnenkort veel meer. 

>> Inschrijven met jouw beste event kan al wel: www.gouden-giraffe.nl 

Blije gezichten bij de Gouden Giraffe organisatie en het team van de TheaterHanagaar:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.