Gouden+Giraffe+Event+Awards+2022%3A+schrijf+jouw+beste+event+in
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2022: schrijf jouw beste event in

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De inschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards 2022 is geopend. Wie organiseerde de meest impactvolle live communicatie en experience marketing van Nederland? Inschrijven kan tot en met 13 mei 2022 in zes categorieën. De prijzen worden uitgereikt op 7 juni bij AFAS Leusden, als afsluiting van de Week van LIVE Communicatie.

Het was natuurlijk een bizar jaar voor live communicatie en experience marketing: evenementen binnen de marketing en communicatiemix werden door steeds veranderende maatregelen van links naar rechts geslingerd. Veel online en digitale alternatieven wisten alsnog impact te bewerkstelligen en als het kon, dan waren er toch nog vele prachtige vormen van live communicatie en experience marketing. Juist daarom moeten we nu aan de wereld van marketing- en communicatieprofeassionals laten zien dat de impact van live communicatie en experience marketing, online, digitaal, hybride of in de fysieke vorm, fier overeind staat en van zeer groot belang is voor iedere marcom-mix. Dus is inschrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards belangrijker dan ooit:

Dit jaar zijn er awards in 6 categorieen. De jury bepaalt of er in een categorie zowel voor een online als voor een live event een award wordt uitgereikt, of in het meest extreme geval geen award. Naast de zes categorieen zijn er natuurlijk ook weer publieksprijzen, waaroverbinnenkort meer.

Inschrijven?
Naast kans op de ultieme erkenning voor jouw live communicatie of experience marketing traject, krijg je bij inschrijving ook nog eens een volledig mediapakket dat jouw event in de spotlights zet en 2 kaarten voor de award show op 7 juni bij AFAS Leusden.

Inschrijven kan door op onderstaande banner te klikken:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.