Gouden+Giraffe+Event+Awards+2021+komt+met+verrassend+concept
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2021 komt met verrassend concept

Ook dit jaar brengen wij een ode aan de creativiteit, effectiviteit en vindingrijkheid van ons vak. Als steun in de rug naar alle mensen én bedrijven die onverminderd blijven geloven in de kracht van live communicatie. Daarom zijn we apetrots op het feit dat er 70 ingezonden cases uit 2019 en 2020 op de lijst staan voor de Gouden Giraffe Event Awards 2021.

En die 70 cases, de 70 bedrijven, merken en organisaties kunnen we niet per mail eren en danken voor hun onverminderde geloof in de kracht en impact van live communicatie, fysiek of online. Nee, die moeten we iets speciaal bieden: de Gouden Giraffe Drive Thru.

We kijken niet naar wat er niet mag

Maar bedenken wat er wel kan.

En ook al is het allemaal anders dan anders, aan de hand van conceptpartner XSAGA, experience agency uit Amsterdam, DeFabrique, Bijman Audiovisueel en NetworktTables als gouden partners, kunnen we toch dat brengen wat hoort bij de Gouden Giraffe: inspiratie, kennisdelen en natuurlijk een onvergetelijke beleving. Zo ziet het traject rondom de Gouden Giraffe 2021 er uit:

  • 20 en 21 april Learn From the Best

In een online omgeving ism NetworkTables pitchen alle 70 cases zich per categorie voor de Gouden Giraffe Event Awards Jury. Tijdens de twee dagen vol inspiratie kunnen leden mee kijken met alle pitches. Omdat we als organisatie van de Gouden Giraffe louter door zelf toe te leggen en dankzij de partners en 70 ingeschreven cases dit hoogtepunt van het jaar kunnen organiseren, is Learn from the Best alleen toegankelijk voor onze betaalde leden. Nog geen lid, maar wil je wel geinspireerd worden door de 70 evenementen en de Gouden Giraffe steunen? Stuur dan een mail naar elin@eventbranche.nl, zij maakt je meteen lid en je ontvangt direct een toegangslink voor Gouden Giraffe Learn from the Best. 

NetworkTables.com verzorgt het complete online deel van de Gouden Giraffe. Waarbij deelnemers aan Learn from the Best zich vanaf nu voor de 70 cases kunnen inschrijven. Op 20 en 21 kun je dan als publiek meekijken, leren en je laten inspireren door de 70 beste cases van Nederland. Dankzij NetworkTables kunnen we dus toch twee van de krachtpilaren van de Gouden Giraffe in stand houden: leren en netwerken."

  • 30 april: Gouden Giraffe Drive Thru, bekendmaking finalisten

Graag nodigen wij daarom alle inzenders aan de Gouden Giraffe 2021 uit voor de eerste, enige en echte, officiële bekendmaking van de nominaties van de Gouden Giraffe. Dat doen we, in tegenstelling tot andere jaren, allemaal samen. Maar wel één voor één en op veilige afstand van elkaar. Allemaal vanuit onze eigen bubbel. Onze eigen auto. Het is met groot enthousiasme dat wij alle deelnemers uitnodigen voor de: Gouden Giraffe Drive Thru.
 

GOUDEN GIRAFFE DRIVE THRU

Waar: DeFabrique Utrecht
Wanneer: Vrijdagmiddag 30 april
Wie: Alle (!) inzenders (max 2 per auto)
(
alleen toegang voor ingeschreven cases van de GG2021 en dus op uitnodiging, publiek kan en mag niet aanwezig zijn)

XSAGA die ons deze excentrieke experience aanbiedt in het kader van haar 20ste verjaardag zorgt samen met Bijman Audiovisueel en DeFabrique in Utrecht voor een onvergetelijke bekendmaking van de finalisten. Dus camera in de aanslag en beleef de Drive Thru!

  • Mei: Gouden Giraffe op de stoep bij de winnaars?

En dan, begin mei, trekken we het land in. De winnaars krijgen aan de deur de verrassing van het jaar: krijg jij op de deurmat de Gouden Giraffe overhandigd? Of vliegt online bij je naar binnen?

Op EventBranche.nl blijf je continu op de hoogte van het hele traject, want met de Gouden Giraffe rechten we samen de rug en steken we ook meteen de nek weer uit. Fysiek events, online, hybride? Onze branche is er nog en komt terug als nooit tevoren!

>> Meekijken met de 70 cases? Stuur dan een mail naar elin@eventbranche.nl, zij maakt je meteen lid en je ontvangt direct een toegangslink voor Gouden Giraffe Learn from the Best. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.