Gouden+Giraffe+Event+Awards+2021%3A+dit+is+de+gouden+jury+van+16
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2021: dit is de gouden jury van 16

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Met nog 2 dagen tot de deadline, want op 9 april om 23.59 uur sluit de inschrijving om deel te nemen aan de Gouden Giraffe Event Awards, is het tijd om de jury van deze bijzondere editie voor te stellen: 16 gouden jury leden.

Het is natuurlijk een even belangrijke als bizarre editie van de Gouden Giraffe Event Awards. Belangrijk omdat we samen de rug rechten en dankzij de ruim 50 cases van topmerken, verrassende minder bekende bedrijven en overheidsinstanties, ook meteen weer de nek uit steken. Wil je nog mee helpen met de rug te rechten en jouw case uit 2019 of 2020 uitgebreid in de spotlights te zetten? Het kan nog:

Bizar omdat we geen grootse awardshow kunnen organiseren, maar mede dankzij XSAGA, DeFabrique, Bijman Audiovisueel, AFAS en NetworkTables wel tot een verrassend traject zijn gekomen. In dat traject speelt de jury een zeer grote rol. Tijd om ze voor te stellen, dit is de jury van de Gouden Giraffe Event Awards 2021 die per categorie een award mag uitreiken aan het beste fysieke event en het beste online event per categorie:


 

Een woord van zeer grote dank aan onze scheidende jury leden Menno Bouma (voormalig Peugeot), Maayke Könemann (voormalig ING) en Ronald Bekius (voormalig BrandDeli) en voormalig juryvoorzitter Allard Dericks. De vele uren die zij in de Gouden Giraffe en dus onze branche hebben gestoken is onbetaalbaar en zal niet vergeten worden. Grote dank en wij wensen ze heel veel succes in hun nieuwe functies of eigen projecten. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.