Gouden+Giraffe+Categorie+Relatie+Events%3A+VergezichtNL%2C+100+jaar+KuiperCompagnons
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Relatie Events: VergezichtNL, 100 jaar KuiperCompagnons

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Relatie Events om evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

Casenaam: VergezichtNL, 100 jaar KuiperCompagnons
Inzender: Team van Maanen
Opdrachtgever: KuiperCompagnons


Hoofddoelstelling:
KuiperCompagnons (KC) neerzetten als stedenbouwkundig bureau dat als oudste van Nederland, niet als kampioen van het verleden wil worden gezien, maar als bureau waarmee je de komende 100 jaar in kunt.

Effect:
De spin-off van het event was beduidend groter dan vooraf was verwacht en gehoopt. Zo zat KC een week na het evenement op uitnodiging van de Bond van Nederlandse stedenbouwkundigen en planologen al bij het ministerie om over de nationale omgevingsvisie te praten. En daar bleef het niet bij. Ze zitten inmiddels aan tafel bij De Nieuwe Opgave, het platform dat antwoord moet geven op de bouw van 800.000 extra woningen in de Randstad. Het consortium dat bezig is met de ontwikkeling van een hyperloop in Nederland is al langs geweest in Rotterdam en Hans de Boer en zijn staf hebben ook al aangeklopt. De VNO-voorzitter organiseert in 2018 voor de topsector Water de conferentie ‘Future of the Oceans’, en zoekt verrassende visies. In thuisstad Rotterdam is KC betrokken bij de woningbouwplannen rondom de nieuwe Kuip, en in buurstad Schiedam bij de bouw van 4.000 woningen rond en óp het centraal station aldaar.
 

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.