Gouden+Giraffe+Categorie+Relatie+Events%3A+Disney+License+Day+2017
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Relatie Events: Disney License Day 2017

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Relatie Events om evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

Casenaam: Disney License Day 2017
Inzender: Guest Agency
Opdrachtgever: Walt Disney Company Benelux

Hoofddoelstelling:

Het presenteren van een overzicht van de ontwikkelingen binnen Disney, de highlights laten zien en waar de focus van Disney ligt voor het komende jaar. De focus lag altijd op de presentaties, maar wij hebben er daarnaast een onvergetelijke dag van gemaakt voor de gasten. De licentiehouders gingen geïnspireerd naar huis.

Effect:
Dit event wordt ieder jaar georganiseerd, maar er zijn nog nooit zoveel enthousiaste en leuke reacties gekomen. De relatie tussen Disney en licentienemers heeft een positieve boost gekregen. Het is nog te vroeg om een verband aan te kunnen geven tussen dit event en eventuele betere verkopen.
 

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.