Gouden+Giraffe+Categorie+Interne+Events%3A+The+C%26A+Future+Challenge
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Interne Events: The C&A Future Challenge

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Interne Events om evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers.

Casenaam: The C&A Future Challenge
Inzender: Marc van Laere Producties
Opdrachtgever: C&A


Hoofddoelstelling:
Het vieren van het verleden en het verrijken van de toekomst. Briefing: Organiseer een programma op het professionele kruispunt van ‘Business meets pleasure’. Een dag die recht doet aan onze missie; ‘Bringing out the best in us’ en onze organisatieontwikkeling. Kernwoorden: ‘Team, Trots & Toekomst’. Uitgangspunten: Per filiaal als TEAM gezamenlijk activiteiten doen. Activiteiten die voor zowel mannen, vrouwen, jong en oud geschikt zijn. - Activiteiten en workshops gericht op de TOEKOMST, met een TEAM dat TROTS is op C&A. - Een gezamenlijk eindfeest waarin men als TEAM, TROTS kan zijn op C&A. toekomst!.

Effect:
60% van de ideeën die gepresenteerd zijn tijdens de C&A Future Challenge worden verder onderzocht en uitgewerkt. We zijn o.a. proeven aan het doen op het gebied van apps voor medewerkers en klanten, integratie van online en filiaalverkoop, nieuwe technologie voor fashion retail, klantenkaarten etc. En inmiddels is 20% van de ideeën geïmplementeerd!


#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.