Gouden+Giraffe+Categorie+Interne+Events%3A+Join+the+MOVEment
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Interne Events: Join the MOVEment

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Interne Events om evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers.

Casenaam: Join the MOVEment
Inzender: D&B Eventmarketing
Opdrachtgever: Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel


Hoofddoelstelling:
De bestuursvisie van OOadA (MOVE) lanceren, tot leven brengen en niet alleen in de hoofden maar ook in de harten van de medewerkers brengen.

Effect:
De doelstellingen zijn zeker behaald! Na het festival is MOVE springlevend. 1) Het event werd in de effectmeting beoordeeld met een 9,02. De organisatie met een 8,89. 2) De opkomst was bijna 100%. 3) Het voortraject stond onder andere in het teken van medewerkers enthousiast maken om actief bij te dragen aan de personeelsdag. Meer dan 100 collega’s waren betrokken bij de optredens en het geven van de meer dan 40 (!) workshops en lezingen. 4) In eerste instantie werd gedacht dat niet meer dan 5 collega’s zich tijdens het event zouden opgeven voor Jouw School Mijn School. Uiteindelijk hebben 66 collega’s zich tijdens het event opgegeven om van school te wisselen.


#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.