Gouden+Giraffe+Categorie+Interne+Events%3A+ING+Tribeday+2017+%2D+The+Youniverse
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Interne Events: ING Tribeday 2017 - The Youniverse

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Interne Events om evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers.

Casenaam: ING Tribeday 2017 – The Youniverse
Inzender: Bureau voor Reuring
Opdrachtgever: ING Bank Nederland


Hoofddoelstelling:
ING onderging afgelopen jaren een grote transformatie en een gehele nieuwe manier van werken werd geïmplementeerd. Tijd voor ING  om alle IT en Business  medewerkers te bedanken en te inspireren. Daarbij is er de wens om meer alignment tussen de tribes te realiseren en de mogelijkheid te bieden om elkaar beter te leren kennen, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Andere belangrijke doelen zijn; plezier hebben, verrijken met verrassende content en een geweldige ervaring creëren.

Effect:
Tijdens het bruisende Youniverse creëerden de Tribe members zelf hun eigen experience, uitgedost in de mooiste creaties. Met o.a. inspirerende talks, Open Stage en een spetterend feest was er veel ruimte voor nieuwe kennis en inspiratie met een hoge entertainmentwaarde. Ook de unieke speech van vertrekkend CEO Nick Jue in de vorm van een ‘Libdub’ met live band zorgde voor een extra wow-effect tijdens het festival. De Tribe Day is gewaardeerd met een 8,4 en 88% gaf na het event aan nog trotser te zijn om voor ING  te werken. De nieuwe CEO NL vatte de dag als volgt samen: “Oh what a day. I’ve seen nothing but smiling faces all day. I wouldn’t be surprised if this turns out to be the best Tribe Day ever (including former Marketing & Sales events).”


#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.