Gouden+Giraffe+Categorie+Interne+Events%3A+Burning+Man+Festival
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Interne Events: Burning Man Festival

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Interne Events om evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers.

Inzender: De Artiesten Eventconcepten
Opdrachtgever: Heembouw


Hoofddoelstelling:
Samen iets creëren waar we graag komen. Dat alle geledingen van het bedrijf, van directeur tot timmerman, bij de organisatie werden betrokken.

Effect:
Het personeel beoordeelde de organisatie van het evenement met een 9. De impact is dat Heembouw een nog mooier bedrijf is geworden waarbij is getoond dat de directeur niet te beroerd is om de ballonnen op te hangen voor het feest en dat steigerbouwers ook goed met de financiën omgaan. Het vertrouwen is gegroeid in elkaar en in het bedrijf. De uitstraling zal daardoor nog mooier en fijner zijn naar de aanstaande bewoners van de gebouwen van Heembouw.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.