Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+Recruitment+Tech+Event+2017
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: Recruitment Tech Event 2017

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Recruitment Tech Event 2017
Inzender: Recruitment Tech

Hoofddoelstelling:
Kwalitatief: Het bieden van een offline platform waarbij de doelgroep relevante informatie krijgt over (nieuwe) recruitment technologieën en inspiratie opdoet voor het werven en selecteren van personeel. Kwantitatief: 225 deelnemers. 15 partnerships (uitverkocht) en een gezonde marge.

Effect:
Met 256 aanmeldingen en 233 aanwezigen is de doelstelling van 225 deelnemers behaald. Overall werd het event met een 8 gewaardeerd en op de vraag of bezoekers het event zouden aanbevelen aan hun netwerk scoorde dit een 8,4 op een schaal van 1 t/m 10. Voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering is een gezonde marge belangrijk en het gestelde doel hiervoor is voor 90% behaald. 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.