Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+HotelTech+2017
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: HotelTech 2017

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: HotelTech 2017
Inzender: Uitgeverij PS

Hoofddoelstelling:
De hoofddoelstelling is om hét jaarlijkse kennisevent voor de hotellerie te worden waar hotelprofessionals kennis en informatie delen, netwerken met collega hoteliers en leveranciers. 

Effect:
Uit bijna alle reacties blijkt dat de bezoeker in alle opzichten een goede dag hebben gehad. Een tweede doelstelling is dat HotelTech voor de sponsoren profijtelijk moet zijn geweest. Deze doelstelling is voor meeste sponsoren gehaald. Wij zijn meer dan tevreden over de positieve reacties, de bijdragen aan het vergroten van onze autoriteit. En niet in de laatste plaats zijn wij erg trots op het totaalresultaat. Maar wij hebben ook een financiële doelstelling en daar zijn wij tevreden over.


 

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.