Gouden+Giraffe+Categorie+Congressen%3A+Get+in+the+Ring
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Congressen: Get in the Ring

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Congressen om evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Casenaam: Get in the Ring
Inzender: Get in the Ring

Hoofddoelstelling:
 
De doelstelling van Get in the Ring is om startups verder te helpen om hun impact in de wereld te vergroten. Door dit te doen geloven wij dat we: 1. Impact kunnen maken op wereldwijde uitdagingen door innovaties sneller te laten groeien; 2. We meer banen kunnen realiseren door snel groeiende bedrijven; 3. We economische groei kunnen bevoren. Klinkt natuurlijk hartstikke mooi. Onze evenementen zijn hiervoor het middelpunt om mensen bij elkaar te brengen, de eerste verbinden te leggen en te inspireren om actie te ondernemen.

Effect:
151 startups, 623 bezoekers met 69 nationaliteiten. 874 matches gemaakt tijdens het evenement. Een 8,6 als score van de deelnemers. Na de conference hebben alle winnaars een investering gekregen (waaronder 1 van €200K, 1 van €300K, 1 van €3Mln. Daarnaast zijn onze activiteiten uitgebreider en hebben we in het jaar voor de finale in Singapore: - 152 evenementen georganiseerd in 103 landen Additioneel hebben wij als organisatie 3 nieuwe corporate partners aan ons weten te binden (L'oreal, EY APAC, VISA) en 13 nieuwe netwerk partners (o.a. voor 6 evenementen in Indonesië).

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.