Gouden+Giraffe+Categorie+Brand+Events%3A+Ketel+One+Vodka+Kitchen
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Brand Events: Ketel One Vodka Kitchen

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Brand Events allemaal om evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken. EventBranche.nl publiceert namens de Gouden Giraffe alvast alle inzendingen in de categorie Brand Events. Binnenkort worden de nominaties bekend gemaakt.

Casenaam: Ketel One Vodka Kitchen
Inzender: Guest Agency
Opdrachtgever: Diageo, grootste distributeur van (sterke) drank wereldwijd.


Hoofddoelstelling:
Hoofddoelstelling is de gast, de consument volledig het merk-gevoel te laten beleven. Op en top consumer experiential marketing. het moest een "immersive brand experience" worden. Consumenten moesten betrokken zijn en echt onderdeel uit maken van de activatie.

Effect:
24 culturele event en festival dagen. 3.637.000 consumenten bereikt (live en social). 27.000 via festivals, 10.000 via horeca en 3.6 miljoen via social media. 375.000 euro aan pers waarde gegenereerd.

#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.


Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.