Gouden+Giraffe+Categorie+Beurzen%3A+Gastvrij+Rotterdam
Nieuws

Gouden Giraffe Categorie Beurzen: Gastvrij Rotterdam

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Beurzen allemaal om effectieve concepten voor zakelijke en publieksbeurzen.

Casenaam: Gastvrij Rotterdam
Inzender: Match+BV

Hoofddoelstelling:
Hoofddoelstelling was al voor de eerste editie in 2013 maar ook nog steeds voor de jubileumeditie in 2017: een kwalitatief hoogwaardig vak evenement organiseren voor het midden- en hoogsegment horeca, waarbij voor ondernemers en managers in de horeca een compleet aanbod aan food & non-food te vinden moet zijn. De ambitie was vanaf de eerste editie om na de Horecava de meest relevante vakbeurs voor dit deel van de horeca te worden. Een doelstelling die eigenlijk al na drie edities is gerealiseerd.

Effect:
Waardering bezoekers: 8. Intentie bezoek 2018: 97%. Waardering exposanten: 7.7. Intentie deelname 2018: 86%. Het resultaat van Gastvrij Rotterdam is dat het in zeer korte tijd een vaste waarde in de beurzenkalender voor de horeca is; een event waar men graag bij is en na de Horecava het meest relevant geacht wordt op dit moment. 

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.