Gouden+Giraffe+%2D+Move+Agency+launch+event+nieuwe+naam
Nieuws

Gouden Giraffe - Move Agency launch event nieuwe naam

Move 4 Mobile en M2Mobi zijn gefuseerd tot Move Agency. Samen vormen zij zo de grootste mobiele agency van Nederland. De fusie creeert een mobiel powerhouse dat zich richt op de verovering van de internationale markt. De fusie was al bekend gemaakt, echter werd het evenement ingezet om de nieuwe naam Move Agency intern te lanceren en medewerkers kennis te laten maken met elkaar. Het gehele evenement was feestelijk omlijst met entertainment, de lancering van de nieuwe naam en een avond volop netwerken, lekker eten en amusement.

Verwonderen, verbazen en verbinden waren de keywords die werden gebruikt bij de ontwikkeling van het concept van het evenement. Het antwoord daarop werd een waanzinnig feest gericht op de lancering van de nieuwe naam en het verbinden van de medewerkers. (Foto: Willem Jan de Bruin)

Concept

De gasten wisten van te voren niet wat de exacte inhoud van het evenement zou zijn, alleen dat ze elkaar zouden ontmoeten en dat de nieuwe naam van het gefuseerde bedrijf bekend werd gemaakt. In de aanloop naar het evenement hebben de gasten teasers rondom het doel en het thema van het evenement ontvangen, om vast de nieuwsgierigheid te prikkelen. Ook werden de gasten aangemoedigd de nieuwe bedrijfsnaam te raden en deze actief in te sturen. Pas kort voor het evenement werd de locatie van het evenement bekend gemaakt. De keywords kwamen verder gedurende het evenement terug in de diverse soorten entertainment, de techniek en de catering. De gasten werden bij het ontvangst verwelkomd door een acrobate die vanuit de lucht de glazen van de gasten vulde met bubbels.

Speciaal voor dit event werd de locatie volledig ingericht met techniek passend bij de nieuwe huisstijl. Zo waren verticale strepen een belangrijk deel hiervan, welke terug kwamen in de verlichting. Tot het moment van de lancering van de nieuwe naam werd de locatie daarnaast in neutrale kleuren uitgelicht. Pas na de lancering werd de volledige locatie in de nieuwe kleuren van Move Agency uitgelicht en werd het logo de rest van de avond geprojecteerd op het scherm. het entertainment van de avond was in handen van een professionele illusionist /mentalist en een fantastische band. Tot slot werden er tijdens de lancering petit-fours met het nieuwe logo van de banketbakker uitgedeeld en werden er gedurende de gehele feestavond diverse hapjes geserveerd door professionele hostessen in bijzondere outfits. Het evenement werd een feestelijke avond tot middernacht.

De doelstellingen zijn met vlag en wimpel behaald. De subdoelen inspireren en kennis maken met elkaar werden met name door de lage drempel van een feest en de feestelijke elementen die verwerkt waren in de avond bewerkstelligd. Er vond daadwerkelijk samensmelting plaats middels een informele avond met veel plezier en entertainment. Na afloop van het evenement heeft de opdrachtgever gemerkt dat mensen onderling elkaar
makkelijker weten te vinden. Move Agency heeft de intentie om dit feest jaarlijks te laten plaatsvinden als een soort blijvende verbinding tussen de medewerkers.

Doelstellingen

Het hoofddoel van het evenement was om de werknemers van beide vestigingen kennis met elkaar te laten maken en de verbinding op te zoeken. Daarnaast was de interne bekendmaking van de nieuwe naam ook een belangrijk doel van het evenement Subdoelstelling van het evenement was om inspiratie met elkaar op te doen en samen
verder komen binnen Move Agency.

Impact

Het evenement heeft bijgedragen aan de samensmelting en verbinding tussen de medewerkers. Medewerkers hebben elkaar beter leren kennen in een informele feestelijke setting. Het resultaat is dat mensen elkaar beter weten te vinden. Momenteel in Move Agency druk bezig met het herinrichten van functies en profielen zodat er op een meer eenduidige wijze met elkaar gewerkt wordt. De directie heeft gekozen om de naam bekend te maken tijdens een feestelijke avond om zo de verbinding te bewerkstelligen en twee bedrijven één te laten voelen. Dit doel is geslaagd. Mensen weten elkaar inmiddels beter te vinden en zijn verbonden door het feestelijke evenement.

Gouden Giraffe Event Awards maandag 3 april TheaterHangaar: ben je er net als 350 gasten ook bij?

Je kunt bij de jurypresentatie van deze en vele tientallen andere top events zijn. Kom dan in de middag naar Learn from the Best tijdens de Gouden Giraffe Event Awards op maandag 3 april, TheaterHangaar:De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.