Gouden+Giraffe+%2D+De+L%27Europe+Amsterdam+125+years+anniversary+celebration
Nieuws

Gouden Giraffe - De L'Europe Amsterdam 125 years anniversary celebration

De L'Europe Amsterdam is op 23 september 2021 125 jaar geworden. Voor deze speciale gelegenheid organiseerde De L'Europe Amsterdam een verjaardagsevenement op 23 maart 2022. Een avond waarin het verleden werd geëerd en de toekomst gevierd. Het evenement is in de race voor een Gouden Giraffe Event Award. Die worden uitgereikt op 3 april en jij kunt er bij zijn.

Als hoeder van de lokale cultuur en vakmanschap wilden we een waar Amsterdamse iconen van kunst, stijl en luxe samenkomen onder één dak. Daarom creëerden we samen met onze partners een volledige showcase in DeL'Europe Amsterdam gevuld met alle verschillende vormen van kunst die Amsterdam te bieden heeft.

Concept


Vanaf het moment dat gasten het iconische gebouw binnenstapten, werden ze meegezogen in de bloemrijke wereld van The Wunderkammer, vanwaar ze klaar waren voor een ontdekkingsreis. Gasten stapten een bruisende lobby binnen, waar ze werden begroet door levendige jazzmuziek, een breed scala aan Michelin lekkernijen bereid door ons restaurant Flore, en een energie die de essentie van de stad belichaamde. Het was een overdekte kermis versierd met de vijfsterrenluxe van De L'Europe Amsterdam. Cocktails gemaakt door de iconische Freddy's bar waren gethematiseerd naar de speciale avond vloeiden samen met de ongelooflijke high spirits van de avond. Met privé aardewerk workshops en museum artefacten, was deze avond echt de ultieme manier om
de stad te ervaren door de ogen van een local.

Doelstellingen:

Trakteer uw gasten op een avond ter ere van 125 jaar Original Amsterdam Luxury. Op deze avond eren we het verleden en verwelkomen we de toekomst. Alles wat de gast ervaart tijdens de avond moet hier betrekking op hebben. Van entertainment tot giveaways, tot culinaire traktaties, elk detail moet deel uitmaken van het verhaal.

De kern van dit nieuwe tijdperk is dat De L'Europe Amsterdam verschuift van hotel naar de ultieme vijfsterrenbestemming van de stad. Dit evenement is de eerste keer dat dit gevoel tot leven wordt gebracht.

Impact

Na zo'n lange tijd van Covid-19 en opsluiting, was dit een speciaal en uniek moment voor iedereen. Het voelde als een opluchting om samen te zijn en het gaf zoveel vreugde om het leven en Amsterdam weer te vieren. Het was echt een gedenkwaardig en positief moment in een zeer onzekere tijd, een waar mensen nog steeds over praten.

Door alles te laten zien wat De L'Europe Amsterdam en Amsterdam te bieden hebben, hebben de gasten echt ervaren dat De L'Europe meer is dan een hotel. Het is een luxe lifestyle bestemming waar je kunt dineren, drinken, ontspannen, slapen, ontmoeten en inspiratie opdoen. Het feest en de mond-op-mond reclame die het opleverde, deed de aanvragen voor evenementen, restaurant reserveringen, bruisende sfeer, hotelovernachtingen en partnerships. Inspirerend gasten van alle achtergronden en sociale milieus waren aanwezig toen het 'nieuwe De L'Europe Amsterdam' tot leven werd gebracht en de energie van de transformatie doorging tot uren na dit feest. Tot op de dag van vandaag is onze viering van het 125-jarig bestaan van Original Amsterdam luxe het gesprek van de dag. Op naar het volgende feest!

 De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.