Gezocht%3A+diverse+winnaars+van+de+Gouden+Giraffe
Nieuws

Gezocht: diverse winnaars van de Gouden Giraffe

Wie wint er dit jaar een Gouden Giraffe Award? Die vraag wordt op dinsdag 7 juni beantwoord tijdens de Gouden Giraffe Award Show in AFAS Leusden. De beste events dingen dan weer mee om de Oscars van de Nederlandse eventbranche. Heb je jouw evenement al aangemeld? Dat kan nog tot en met vrijdag 13 mei.

De Gouden Giraffe wordt jaarlijks georganiseerd door EventBranche.nl, het inspiratie- en communicatieplatform voor opdrachtgevers en eventprofessionals. De afgelopen jaren ging de Award Show om bekende redenen niet door. Dit jaar is de prestigieuze verkiezing terug in al zijn glorie. Ding jij mee naar de felbegeerde award?

Doel van de Gouden Giraffe Awards is om meer aandacht te vestigen op ongekende impact van het evenementenvak, zowel aan de kant van bureau als opdrachtgever. Door de beste events binnen de marcom-mix van Nederlandse bedrijven, merken en organisaties met een Gouden Giraffe Award te belonen, zet EventBranche.nl de impact en kwaliteit van live communicatie en experience marketing op een podium met een groot bereik.  

Bureau’s en opdrachtgevers kunnen hun evenementen aandragen voor deze verkiezing. Een deskundige jury met experts van diverse merken, bedrijven en/of wetenschappelijke achtergrond beoordeelt de inzendingen per categorie. Inzendingen moeten uiterlijk vrijdag 13 mei zijn ingeleverd. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een wervelende awardshow op 7 juni.

De events die meedingen naar een Gouden Giraffe Award worden onderverdeeld in de volgende zes categorieën:

  • Beurzen
  • Brand Events
  • Congressen & kennisevents
  • Interne Events & teambuilding
  • Relatie Events & Community Events
  • PR & Mediawaarde


Publieksprijs

In elk van de bovenstaande categorieen wordt een Gouden Giraffe uitgereikt. Ook het publiek kan een stem uitbrengen. De case met de meeste stemen wint de Gouden Giraffe Publieksprijs. De organisatie vindt het belangrijk jonge eventprofessionals warm te maken voor het vak. Deze nieuwe generatie kijkt met net even een andere blik naar de inzendingen. Het evenement dat deze jonge professionals als beste beoordelen, wint de Gouden Giraffe Next Generation Award.

De afgelopen jaren werden Gouden Giraffes in de wacht gesleept door bekende bureau's als D&B en IDTV en bekende opdrachtgevers als Bol.com, C&A, Tata Steel en McDonalds. Niet zelden zijn het ook minder bekende namen die met de prijzen aan de haal gaan. 

Inschrijven

Deelnemers aan de Gouden Giraffe kunnen rekenen op flink wat exposure op EventBranche.nl. Nog veel meer media-exposure is weggelegd voor de winnaars, waarvan enkele events mogelijk doorstromen naar het internationale podium, de BEA World Awards. Meld vandaag nog jouw evenement aan en wie weet sta je op 7 juni te shinen met een Gouden Giraffe op het podium van AFAS in Leusden. Alles over het inschrijven voor de Gouden Giraffe Award lees je hier.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.