Geeske+Doeve+Head+of+Events+bij+TCS+sluit+zich+aan+bij+Gouden+Giraffe+Jury
Nieuws

Geeske Doeve Head of Events bij TCS sluit zich aan bij Gouden Giraffe Jury

Een week voor de deadline voor de inschrijving van de Gouden Giraffe Event Awards nog mooi jury-nieuws: Geeske Doeve is per direct toegetreden tot de Gouden Giraffe Event Awards-jury. Geeske is Head of Events Europe & UK bij Tata Consultancy Service (TCS). Binnen de Gouden Giraffe Event Awards neemt Geeske plaatse in de Relatie en Community Events deeljury. "In onze marcom-mix spelen events een grote centrale rol."

Geeske Doeve trad in 2015 in dienst bij Tata Consultancy Services (TCS) en in 2017 werd ze benoemd tot Head of Events Europe & UK. Tata Consultancy Services levert IT-diensten, consulting en bedrijfsoplossingen, en werkt al meer dan vijftig jaar samen met veel van ’s werelds grootste bedrijven in hun transformatieprocessen. TCS biedt een op consultancy gebaseerd, cognitief gedreven, geïntegreerd portfolio van zakelijke, technologische en technische diensten en oplossingen. Dit wordt geleverd via haar unieke Location Independent Agile™-leveringsmodel, erkend als een benchmark voor uitmuntendheid in softwareontwikkeling. TCS maakt deel uit van de Tata group, het grootste internationale concern van India. Het bedrijf stelt meer dan 616.000 van ’s werelds best opgeleide consultants tewerk in 55 landen.
 


Kom je ook naar de Gouden Giraffe Event Awards op 3 april 2023 in de TheaterHangaar?


 


 

In haar rol geeft Geeske leiding aan een internationaal team en is ze verantwoordelijk voor de strategische en operationele planning van de corporate flagship events en partnerships in de regio Europa & UK. Of het nu gaat om de jaarlijkse TCS Summit in Europa, activeringen van strategische partnerschappen op het World Economic Forum in Davos, of de nieuwe manieren van werken, Geeske en haar team blijven gefocused op het leveren van een hoogwaardige en premium client experience. Na 4 jaar in de hotellerie te hebben gewerkt, bracht Geeske haar ervaring mee naar de marketing- en evenementenbranche en heeft ze de afgelopen 16 jaar evenementen verzorgd vanuit de bureau en de corporate zijde. Met evenementen als haar passie, brengt ze een verscheidenheid aan expertise met zich mee met haar achtergrond, ook in marketingcommunicatie en campagnes, projectmanagement, hospitality en partner – en supplier management.

Welke rol spelen events/live binnen de marcom-mix van TCS
"Een hele grote en centrale rol! Als we spreken over events, dan hebben we het ook over experiences. Wij willen onze bezoekers een bepaalde beleving geven, een verhaal dat ze mee naar huis nemen. Vanuit die gedachten tuigen wij onze events op en maken wij het onderdeel van een groter (marcom) geheel, dat niet alleen op het event zelf plaatsvindt. Daarnaast zijn onze events een prachtig platform om business met elkaar te doen, te netwerken en om content te genereren, wat weer leidt to mooie campagnes en langduring contact met onze bezoekers." 

Hoe ziet de toekomst van LIVE er volgens jou uit?
"Ik denk dat LIVE events verschillende gezichten zal hebben in de toekomst. Maar waar technologie een immense groei maakt, is het belangrijk om de mens tijdens LIVE events centraal te zetten. Door inspirerende verhalen van sprekers, persoonlijke aandacht en oog voor de beleving en de details. Door te innoveren en door continue de toegevoegde waarde te bieden."

Wat betekent de Gouden Giraffe voor jou?
"Vooral inspiratie en een gevoel van saamhorigheid. Er worden hele gave events georganiseerd in Nederland en dat verdient aandacht en waardering. Ik denk dat iedereen in deze industrie iets in hun DNA heeft zitten wat heel uniek is, en herkenbaar voor de ander. Het ‘oh ja – dat heb ik nou ook altijd’ – gevoel. Door dit met elkaar te delen middels de Gouden Giraffe en door elkaar te laten zien hoe trots je op je werk bent, dat inspireert!"

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.