Gaan+eventtijden+verder+verschuiven%3F
Nieuws

Gaan eventtijden verder verschuiven?

Heel voorzichtig zag je de afgelopen jaren al wat initiatieven om de Nederlandse filedruk te omzeilen: ontbijtevents, of evenementen die later in de ochtend of zelfs midden op de dag beginnen. Maar nee, na corona zouden we ons lesje wel geleerd hebben en zouden we echt meer thuiswerken en minder tijd in de file doorbrengen. Niets blijkt minder waar...gaan daardoor alsnog de eventtijden verschuiven?

EventBranche.nl komt in het komende 1/2 Jaarboek met 10 grotere overkoepelende #EventTrends2022. Uit de #EventTrends2021 halen we nog een keer de verschuivende eventtijden uit de kast:

De tijden gaan verschuiven

Je hebt netwerkclubs die vroeg in de ochtend bijeenkomen. Congressen en evenementen die kiezen voor een ontbijtprogramma, zelfs evenementen die midden op de middag hun gasten verwelkomen, met een avondprogramma erbij om na de files weer huiswaarts te keren. Zelfs het weekend is niet meer heilig.

En we moeten ook wel, want als het zo doorgaat op de Nederlandse wegen, dan moeten we onze tijden aanpassen: evenementen die om 09.00 uur in de ochtend beginnen moeten wel heel lokaal zijn. In 2022, als we weer meer mogen, een aardige uitdaging: de verandering in eventtijden. Niet alleen van – tot maar ook de beschikbare weken in de agenda. 2022 kan wel eens het jaar worden van een grotere diversiteit in eventdata én andere tijdstippen.

Hoe kijken jullie hier tegenaan?

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.