Francis+Scholten+nieuwe+Managing+Director+Rental+Projects+Division+bij+Losberger+De+Boer
Nieuws

Francis Scholten nieuwe Managing Director Rental Projects Division bij Losberger De Boer

Losberger De Boer, een toonaangevende leverancier van geïntegreerde tijdelijke en semipermanente ruimteoplossingen, kondigt aan dat Francis Scholten per 1 juli 2021 is aangesteld als nieuwe Managing Director voor de Rental Projects Division, een van de vier divisies binnen de Losberger De Boer Group.

Sinds ze in 1999 begon als Account Manager International Projects heeft Francis veel ervaring opgedaan op het gebied van de verhuur van evenementruimtes. Ze heeft meegewerkt aan grote internationale projecten, zoals de Aziatische Spelen, Olympische Spelen, de Volvo Ocean Race en UEFA-kampioenschappen.

In 2018 werd Francis aangesteld als MD voor internationale projecten in landen zonder permanente vestiging van Losberger De Boer. In 2019 kwam het Midden-Oosten, met de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en Qatar, ook onder haar toezicht. Ondanks de grote invloed en complexe omstandigheden van de coronacrisis heeft Francis een groot aantal belangrijke projecten voor Losberger De Boer met succes voltooid. Mooie voorbeelden hiervan zijn de bouw van de Jeddah Super Dome in Saudi-Arabië en de vele projecten die zijn uitgevoerd ter ondersteuning van de gezondheidszorg, zoals tijdelijke ziekenhuizen, testlocaties en vaccinatiecentra.

Arnout de Hair, CEO van Losberger De Boer: “We zijn trots dat Francis onderdeel is van ons team. Haar persoonlijke en professionele groei de laatste paar jaar is ook beloond met een plaats op de Power 60-lijst van Construction Business News Middle East, een toonaangevende lijst met de beste professionals uit de bouw, vastgoed- en facility managementsectoren. Daarmee krijgt ze welverdiende erkenning voor haar rol binnen Losberger De Boer en op internationaal niveau.  We zijn blij dat we voor deze uitdagende positie iemand uit onze eigen organisatie hebben kunnen benoemen, met een sterke achtergrond en een groot internationaal netwerk op het gebied van internationale ruimteverhuur. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe rol.”

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.