FlexStage+Crew+Academy%3A+d%C3%A9+oplossing+om+juist+nu+nieuw+eventpersoneel+in+te+werken
Nieuws

FlexStage Crew Academy: dé oplossing om juist nu nieuw eventpersoneel in te werken

Het is momenteel een uitdaging voor vele eventorganisatoren: hoe vul ik mijn tekort van eventpersoneel aan en hoe werk ik deze nieuwe collega's in? Hoe krijg ik ze qua kennis en certificaten up to date? Flexstage Crew Academy is een all-in-one online leeromgeving gericht op personeel en ZZP'ers werkzaam binnen de evenementenbranche om snel en goed weer up to date te zijn met de theorie.

Het is een oh zo herkenbare uitdaging voor vele eventbedrijven: 'Onze uitgebreide pool van flexmedewerkers is het afgelopen jaar gigantisch gekrompen, waardoor de zoektocht naar nieuw personeel op volle toeren draait. Maar hoe ga je al deze nieuwe krachten inwerken in tijden waarin er geen werk is? De Flexstage Crew Academy geeft de mogelijkheid om het op een leuke en interactieve manier aan te bieden, eventueel gecombineerd met een praktijk-/examendag', aldus Flexstage, het bedrijf dat personeelsoplossingen biedt voor bedrijven in de eventbranche. 

In het online platform vinden cursisten een diversiteit aan cursussen. Zowel gecertificeerde cursussen zoals BHV, VCA of heftruckrijbewijs, als cursussen opgesteld door Flexstage zelf. Denk hierbij aan de cursus podiumbouwen, Video & Led, basis licht en geluid, of de belangrijkste tips & tricks.

In je persoonlijke online omgeving volg je het volledige cursusaanbod. Wanneer je voor je theorie geslaagd bent, is het in de meeste gevallen ook verplicht een praktijkdag of examen te doen om je complete certificaat te behalen. Deze kun je zelf inplannen met een keuze uit meer dan 20 verschillende locaties in Nederland. Wanneer je geslaagd bent kun je deze certificaten ook terug vinden in je account en downloaden wanneer je deze nodig hebt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat je een herinnering krijgt wanneer je certificaat verloopt en kun je een herhalingscursus ook snel en makkelijk inplannen.

Flexstage Academy voor ZZP’ers
Het systeem is inmiddels zo uitgebreid, dat deze ook voor freelancers en andere collega’s binnen de branche aangeboden kan worden. Ook als ZZP’er binnen de evenementenbranche kun je Flexstage Crew Academy gebruiken als je persoonlijke buddy om je vakinhoudelijke kennis up-to-date te houden. Flexstage Crew Academy biedt speciaal voor ZZP’ers online en praktijkgerichte trainingen aan op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid binnen de evenementensector. Daarnaast kunnen zij zich ontwikkelen door mee te doen aan de andere trainingen zoals communicatie en duurzame inzetbaarheid, maar ook hebben ze toegang tot inhoudelijke interactieve trainingen van korte duur die maar weinig van je tijd in beslag nemen.

Wat kun je vinden op Flexstage Crew Academy
De visie van Flexstage crew Academy is dan ook dat je mee kunt gaan met de ontwikkelingen binnen de evenementensector, ook als ZZP’er. Dit kun je doen door de juiste certificaten te behalen voor de ontwikkelingen die al hebben plaatsgevonden of nog plaats zullen vinden. Oftewel, flexibel inspelen op kansen in de markt. Simpel toch? Daarnaast bieden wij je de trainingen gratis aan. Wanneer je bij ons een VOL-VCA afneemt of Hoogwerker training volgt, krijg je deze microlearnings er het hele jaar gratis bij.

Praktijk en examen altijd bij jou in de buurt
Helaas ontkom je er niet aan dat je bij een aantal trainingen ook een praktijk dag moet bijwonen of examen moet afleggen. Gelukkig hoef je bij Flexstage Crew Academy nooit lang te wachten of ver te reizen. Met méér dan twintig locaties door het land kun je altijd in de buurt ergens terecht.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.