Festivak+%2D+Lib%C3%A9ma%3A+%27Hoe+je+groeit+in+tijden+van+crisis%27
Nieuws

Festivak - Libéma: 'Hoe je groeit in tijden van crisis'

Festivak staat weer voor de deur. De vakbeurs voor grote events is op woensdag 9 en donderdag 10 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door exposanten en laten informeren door een scala aan interessante sprekers. Jeroen Dorna, divisiedirecteur Beurzen en Events van Libéma is één van hen. Hij vertelt over hoe je groeit in tijden van crisis.

De afgelopen jaren waren niet makkelijk en hebben een flink impact gehad op onze industrie. De ene crisis is nog niet achter de rug en de volgende doemt al weer op. En elke cris brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Onderwerpen als arbeid, energie, risico en flexibiliteit leiden dagelijks tot vragen en discussies.

Ondanks al die tegenwind is het Libéma gelukt om haar fundament te versterken. De cijfers liegen niet; die liggen op hetzelfde niveau als van voor de coronacrisis. Aan de basis van die cijfers staat een solide team. Divisiedirecteur Jeroen Dorna neemt de Festivak bezoekers mee in de reis, de visie, de strategie en de aanpak van één van de grootste private evenementenorganisaties van Nederland. Jeroen is een open boek en deelt graag zijn ervaring hoe je met je onderneming groeit in tijden van crisis.

Over Libéma

Libéma heeft meer dan twintig locaties en bestaat uit drie divisies: attractieparken, vakantieparken en beurzen & evenementen. Libéma heeft tal van bijzondere locaties. zoals de Brabanthallen Den Bosch, Autrotron Exclusive, Congrescentrum 1931 en Omnisport Apeldoorn. Dankzij de diversiteit verdeeld over de drie verschillende divisies biedt Libéma tal van mogelijkheden voor zowel gezinnen als de zakelijke markt.

Kaarten Festivak

Vind je Festivak ook interessant en wil je Jeroen Dorna horen spreken? Reserveer dan hier je gratis Festivak tickets.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.