Farid+Tabarki%3A+Live+communicatie+moet+kwaliteitsslag+maken
Nieuws

Farid Tabarki: Live communicatie moet kwaliteitsslag maken

Farid Tabarki is oprichter van Studio Zeitgeist en trendwatcher. Hij voorspelt een meer vloeibare samenleving. Zeker ook op het gebied van live communicatie gaat er het nodige veranderen, waarbij hij vindt dat de kwaliteit omhoog moet. Tabarki is een van de trendwatchers die hun visie op 2022 geven in het nieuwe Halfjaarboek van EventBranche.nl

In de 140 pagina's tellende glossy geeft Tabarki in een uitgebreid artikel aan waar het komende jaar zaken gaan veranderen. "Live communicatie moet een kwaliteitsslag maken. Tijdens de pandemie heeft online zijn kracht bewezen. De technologische toepassingen gaan niet meer verdwijnen. Natuurlijk, online en live kunnen elkaar versterken, maar de bal ligt nu bij live; die moet nu de meerwaarde gaan bewijzen."

Tabarki spreekt vaak over het vloeibaar worden van de samenleving. "Oude ordes brokkelen af. Soms gaat dat langzaam, maar vaak ook snel. Verandering is de enige constante en onzekerheid de enige zekerheid. Dat vergt een andere houding, meer flexibiliteit", aldus de trendwatcher.

Blockchain

In het artikel in het Halfjaarmagazine van EventBranche gaat Tabarki verder in op de tekorten op de arbeidsmarkt, de overgang van proces naar spel, de opkomst van blockchain en de kansen en risico's die het volwassen worden van Generatie Z met zich meebrengen. 

Wil je het Halfjaarboek ook twee keer per jaar ontvangen, word dan lid van EventBranche.nl voor slechts 159,- per jaar. Behalve het magazine, krijg je toegang tot vier live events en de nieuwsbrieven van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl. Bestel nu en ontvang net als duizenden andere bedrijven actief in de branche dit onmisbare Halfjaarboek!

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.