Gerard+Kerkhoff+over+het+faillissement+en+de+wederopstanding+van+La+Vie
Nieuws

Gerard Kerkhoff over het faillissement en de wederopstanding van La Vie

EventBranche Magazine had een indrukwekkend gesprek met Gerard Kerkhoff. Zijn La Vie Catering ging vorig jaar failliet en niet veel later belandde de ras partycateraar in de cel voor verhoor in een fraudezaak. Inmiddels is Kerkhoff terug met dezelfde drive en passie als voor zijn bizarre verhaal...

In het artikel neemt Gerard Kerkhoff ons mee naar de dag van het faillissement van La Vie Catering: 'Van het één op het andere moment gingen we qua omzet met 40 procent achteruit. En juist in die 40 procent zat onze marge.'  

Twee jaar vechten
'Dan komt er een dag dat je realiseert dat een faillissement onafwendbaar is. Dat voelt compleet unheimisch kan ik je vertellen. Je moet je eigen emoties volledig wegcijferen. Na twee jaar vechten en een aaneenschakeling van geldzorgen blijft slechts een rationele beslissing over: de stekker moest eruit.'

Alles inleveren
Juist op het moment dat Kerkhoff zijn kindje moest loslaten, belandde hij ook nog eens in een politiecel voor zware verhoren. 'Je weet echt niet wat er gebeurt. Ik moest alles inleveren, je riem gaat af en je bent overgeleverd aan derden. Die onzekerheid is onmenselijk, zeker omdat je in een cel van 3 bij 3 zit. Maar het is me wel overkomen…'

In het uitgebreide interview komen ook de nieuwe La Vie-directeur Jos Dennissen en good old chefkok Ben Scheffers aan het woord. Zij vertellen vooral hoe La Vie Catering nu weer als vanouds bezig is de markt op eigen wijze te heroveren.

>> Neem nu een abonnement en lees het volledige artikel

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.