EventTrends2024%3A+Inclusie%3F+Diversiteit%3F+Gewoonte%21
Nieuws

EventTrends2024: Inclusie? Diversiteit? Gewoonte!

Beste bedrijven. Beste Merken. Beste organisaties die geloven in de kracht van live, van events, we moeten door! Velen van u hebben een aardige poging gedaan de afgelopen jaren, maar 2024 zet jullie op het echte goede spoor: inclusie en diversiteit niet als geforceerd trucje, maar als gewoonte.

Want we zijn er allemaal geweest en hebben het allemaal gezien: bij het congres over gehandicapte sport stond daar opeens de minder valide presentator en de bijeenkomst voor meer diversiteit in het zakenleven had zo waar een vrouw met een ethnische achtergrond als presentatrice.

Goed, maar in 2024 wordt inclusie en diversiteit gemeengoed. Dat betekent dat we er geen vlaggetje bij zetten, of kiezen op thema, nee pak door en maak van inclusie, diversiteit en gelijkheid geen marketing maar een gewoonte. Daarbij zetten we vol door op events waar inclusie en diversiteit het thema en het onderwerp zijn. Mooi voorbeeld: de Gederse Sport Federatie koos als locatie voor het sport & inclusie event een moskee in Ede. Benoemde dat verder niet, maar het was gewoon zo. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.