Eventprofessionals+en+opdrachtgevers+rechten+de+rug%3A+Gouden+Giraffe+en+The+Next+Event+gaan+door%21
Nieuws

Eventprofessionals en opdrachtgevers rechten de rug: Gouden Giraffe en The Next Event gaan door!

Nu het licht aan het eind van de tunnel langzaam maar zeker de gezichten van eventprofessionals en opdrachtgevers bereikt, is het tijd om door te pakken, de ruggen te rechten en klaar te zijn voor de wederopstanding van de meest krachtige vorm van marketing en communicatie. En daarom, pak de agenda, want zowel de Gouden Giraffe als The Next Event 2021 gaan door!

Eerst maar eens de definitieve data van de Gouden Giraffe Event Awards, waar prijzen uitgereikt worden in zes categorieen. Per categorie is er een award voor het beste fysieke event in die categorie en eentje voor het beste online event in die categorie. Daarnaast is er weer een award die uitgereikt wordt door The Next Generation jury, met studenten van verschillende hogescholen en tot slot is er de publieksprijs voor het meest creatieve concept. De data van de Gouden Giraffe van dit jaar, waar evenementen uit zowel 2019 als 2020 mee kunnen dingen:

  • Deadline inschrijven: 9 april 2021

Inschrijven kan via www.gouden-giraffe.nl (let op evenementen die mee willen dingen moeten plaats hebben gevonden tussen 1 januari 2019 en 31 december 2020)

  • Learn from the Best: 20 en 21 april 2021

Alle ingeschreven cases presenteren hun live communicatie en/of experience marketing project. Dit gebeurt in samenwerking met NetworkTables. Daar kun je dus online bij zijn en je laten inspireren door de allerbeste evenementen van Nederland.

  • Bekendmaking genomineerden: Gouden Giraffe Drive Thru 30 april 2021

'We kijken niet naar wat er niet mag. Maar bedenken wat er wel kan.'

Ook dit jaar brengen wij een ode aan de creativiteit, effectiviteit en vindingrijkheid van ons vak. Als steun in de rug naar alle mensen én bedrijven die onverminderd blijven geloven in de kracht van live communicatie. Alle deelnemers, alle ingezonden cases, worden die dag op tijdsloten uitgenodigd om richting DeFabrique te komen. Op veilige afstand van elkaar gaan 'deelnemers' vervolgens de Gouden Giraffe Drive Thru in, in hun eigen bubbel: de auto. In hun rit door De Fabrique in Utrecht komen ze onderweg te weten of ze tot de genomineerden van de Gouden Giraffe Event Awards behoren. 'Het is zo ongelooflijk mooi hoe we in deze lastige tijden samen de rug rechten en de nek uitsteken. Dus dat het jarige XSAGA (20 jaar) als conceptbedenker en DeFabrique als locatie van de Drive Thru hier vol in mee gaan, biedt ons gehele vak de mogelijkheid letterlijk het podium te pakken, de rug te rechten en de nek uit te steken', aldus een dankbaar en trots organisatie-team van de Gouden Giraffe. 

LET OP: de Drive Thru is alleen voor ingeschreven cases! En dus niet toegankelijk voor publiek ivm de maatregelen en restricties


 

The Next Event 2021

27 september 2021 Beursfabriek Nieuwegein

We gaan er voor! Niet te vroeg, niet te laat. We hopen dat 27 september het moment is dat we weer opgestart zijn, dat er weer evenementen plaats vinden en zie dan The Next Event 2021 als de ultieme windvlaag in de zeilen! Kennis delen, ontmoeten, de juiste partners vinden, The Next Event 2021 op 27 september in Beursfabriek Nieuwegein koppelt vele honderden opdrachtgevers aan eventbedrijven en vooral kennis, tips, do's en don'ts. Het grootste kennisevenement van onze branche neemt opdrachtgevers van secretaresses tot marketeers en van HR-professionals tot communicatieteams aan de hand. The Next Event: alles voor jouw volgende event.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.